pendik escort bayan
ak

Kırşehirli Gençlere Karikatür Ve Mizah Eğitimi

Siyaset 18.02.2018 - 17:33, Güncelleme: 18.02.2018 - 17:33
 

Kırşehirli Gençlere Karikatür Ve Mizah Eğitimi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Cacabey Gençlik Merkezinde karikatür ve mizah dersleri veriliyor. Cacabey Gençlik Merkezi Lideri Mehmet Dağıstan, gazetecilere...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Cacabey Gençlik Merkezinde karikatür ve mizah dersleri veriliyor. Cacabey Gençlik Merkezi Lideri Mehmet Dağıstan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünden temine edilen eğitsel videolar ile karikatür ve mizah dersleri düzenlendiğini söyledi. Bu derslerle gençlerin yeteneklerini keşfetmesi, geliştirmesinin amaçlandığını ifade eren Dağıstan, şunları kaydetti: "Bu eğitimler sonunca gençlerimiz çizim yeteneğini daha da geliştirip ortaya güzel karikatürler çıkartacaktır. Şu an merkezimizde 14 gencimiz bu eğitimden faydalanmaktadır. Gençlerimizin kendilerini çizerek ifade etmesini istiyoruz. Bu sayede çizim ve görsel yetenekler ile kendilerini geliştireceklerdir. Eğitim almak isteyen gençleri Cacabey Gençlik Merkezimize bekliyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Cacabey Gençlik Merkezinde karikatür ve mizah dersleri veriliyor. Cacabey Gençlik Merkezi Lideri Mehmet Dağıstan, gazetecilere...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Cacabey Gençlik Merkezinde karikatür ve mizah dersleri veriliyor.

Cacabey Gençlik Merkezi Lideri Mehmet Dağıstan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünden temine edilen eğitsel videolar ile karikatür ve mizah dersleri düzenlendiğini söyledi.

Bu derslerle gençlerin yeteneklerini keşfetmesi, geliştirmesinin amaçlandığını ifade eren Dağıstan, şunları kaydetti:

"Bu eğitimler sonunca gençlerimiz çizim yeteneğini daha da geliştirip ortaya güzel karikatürler çıkartacaktır. Şu an merkezimizde 14 gencimiz bu eğitimden faydalanmaktadır. Gençlerimizin kendilerini çizerek ifade etmesini istiyoruz. Bu sayede çizim ve görsel yetenekler ile kendilerini geliştireceklerdir. Eğitim almak isteyen gençleri Cacabey Gençlik Merkezimize bekliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.