pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Kırşehir'e Değer Katanlar" Ödül Töreni

16.02.2018 - 08:23, Güncelleme: 16.02.2018 - 08:23
 

"Kırşehir'e Değer Katanlar" Ödül Töreni

Kırşehir ekonomisine değer katan firmaların yöneticileri ödüllendirildi

KIRŞEHİR (AA) - MÜSİAD Kırşehir Şubesi, Kırşehir ekonomisine değer katan firmaların yöneticilerini ödüllendirdi."Kırşehir'e Değer Katanlar" ödül töreni, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de katılımıyla bir otelde gerçekleştirildi.MÜSİAD Kırşehir Şube Başkanı Hasan Eraslan, törende yaptığı konuşmada, bu sene ikincisini düzenledikleri ödül törenini, geleneksel hale getirdiklerini söyledi.Şehrin turizm, üniversite, sanayi ve tarımda fazla mesafe kat edemediğini, hayvancılıkta ise iyi bir durumda olduğunu ifade eden Eraslan, "Hayvan üretim yerlerindeki atıklar çok ciddi çevre kirliliği oluşturmaktadır. Bir kaç iş adamımız kendi imkanlarıyla atıkları biyoenerjiye dönüştürmek için çalışma yapmaktadır. Ancak, devletimizden ciddi bir biyokütle projesi beklemekteyiz. İlimizde acilen et işleme entegre tesisine ihtiyaç duyulmaktadır." dedi.Bankaların kredi oranlarının yüksek olduğunu belirten Eraslan, bu konuda iyileştirilmeler yapılması gerektiğine işaret ederek, Ticaret ve Sanayi Odası'nın Fuar ve İnovasyon Merkezi Projesi'ne destek verilmesini talep etti.Kırşehir'e fabrika kurmak isteyen bir yatırımcının, ancak 6 ayda bürokrasiyi aşabildiğini ileri süren Eraslan, bürokrasinin azaltılması gerektiğine vurgulayarak, Kırşehir'e kurulması planlanan gümrük müdürlüğünün de Organize Sanayi Bölgesi'nde tahsis edilen yerde hizmete başlaması için Bakan Tüfenkci'den destek istedi.Eraslan, Kırşehir'in, Elazığ, Erzurum, Malatya, Adıyaman, Mardin, Van, Diyarbakır gibi cazibe merkezi ilan edilmesi gerektiğini kaydetti.Konuşmanın ardından Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Kırşehir'e değer katan firmaların yöneticilerine ödüllerini takdim etti.Törene, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Ekemen, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Kırşehir ekonomisine değer katan firmaların yöneticileri ödüllendirildi

KIRŞEHİR (AA) - MÜSİAD Kırşehir Şubesi, Kırşehir ekonomisine değer katan firmaların yöneticilerini ödüllendirdi.

"Kırşehir'e Değer Katanlar" ödül töreni, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de katılımıyla bir otelde gerçekleştirildi.

MÜSİAD Kırşehir Şube Başkanı Hasan Eraslan, törende yaptığı konuşmada, bu sene ikincisini düzenledikleri ödül törenini, geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

Şehrin turizm, üniversite, sanayi ve tarımda fazla mesafe kat edemediğini, hayvancılıkta ise iyi bir durumda olduğunu ifade eden Eraslan, "Hayvan üretim yerlerindeki atıklar çok ciddi çevre kirliliği oluşturmaktadır. Bir kaç iş adamımız kendi imkanlarıyla atıkları biyoenerjiye dönüştürmek için çalışma yapmaktadır. Ancak, devletimizden ciddi bir biyokütle projesi beklemekteyiz. İlimizde acilen et işleme entegre tesisine ihtiyaç duyulmaktadır." dedi.

Bankaların kredi oranlarının yüksek olduğunu belirten Eraslan, bu konuda iyileştirilmeler yapılması gerektiğine işaret ederek, Ticaret ve Sanayi Odası'nın Fuar ve İnovasyon Merkezi Projesi'ne destek verilmesini talep etti.

Kırşehir'e fabrika kurmak isteyen bir yatırımcının, ancak 6 ayda bürokrasiyi aşabildiğini ileri süren Eraslan, bürokrasinin azaltılması gerektiğine vurgulayarak, Kırşehir'e kurulması planlanan gümrük müdürlüğünün de Organize Sanayi Bölgesi'nde tahsis edilen yerde hizmete başlaması için Bakan Tüfenkci'den destek istedi.

Eraslan, Kırşehir'in, Elazığ, Erzurum, Malatya, Adıyaman, Mardin, Van, Diyarbakır gibi cazibe merkezi ilan edilmesi gerektiğini kaydetti.

Konuşmanın ardından Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Kırşehir'e değer katan firmaların yöneticilerine ödüllerini takdim etti.

Törene, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Ekemen, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.