pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'e 4 Bin Kişilik Yeni Spor Salonu

21.02.2018 - 09:48, Güncelleme: 21.02.2018 - 09:48
 

Kırşehir'e 4 Bin Kişilik Yeni Spor Salonu

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, 2018 yatırım programı kapsamında kente 4 bin kişilik yeni spor salonu...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, 2018 yatırım programı kapsamında kente 4 bin kişilik yeni spor salonu yapılacağını bildirdi. Arslan ve Çetinkaya, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, 2018 yılında Türkiye genelinde planlanan 10 spor salonlarından birinin de Kırşehir’e yapılacağı müjdesini verdi.Yeni spor salonunu 4 bin kişi kapasiteli olarak yapılacağı, içinde bireysel ve takım spor aktiviteleri için salonların bulunacağını belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Kırşehir'e yapılacak yeni spor salonunun mevcut Ahi Stadyumunun bir kısmı ile açık spor sahalarının bulunduğu alanı kapsayacaktır. Stadyumun kalan kısmında ise Ahi Külliyesi’nin ikinci etabı planlanacaktır. Şehir stadı olarak ise geçici süre ile Ahi Evran Üniversitesi kampüs alanı içerisinde stat kullanılacaktır. Yeni spor salonunda bireysel ve takım sporları için muhtelif salonlar, fitnes salonları, otoparklar bulunacaktır. Yeni salonda, sportif müsabakaların yanı sıra, büyük organizasyonlar, Ahilik haftası kutlamaları, Yunus Emre anma günü, Neşet Ertaş ve Abdallar haftası etkinliklerinin de icra edilmesi planlanıyor."Arslan ve Çetinkaya, yeni spor salonunun yatırım programına alınmasından dolayı Başbakan Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'a teşekkür etti.
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, 2018 yatırım programı kapsamında kente 4 bin kişilik yeni spor salonu...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, 2018 yatırım programı kapsamında kente 4 bin kişilik yeni spor salonu yapılacağını bildirdi.

Arslan ve Çetinkaya, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, 2018 yılında Türkiye genelinde planlanan 10 spor salonlarından birinin de Kırşehir’e yapılacağı müjdesini verdi.

Yeni spor salonunu 4 bin kişi kapasiteli olarak yapılacağı, içinde bireysel ve takım spor aktiviteleri için salonların bulunacağını belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kırşehir'e yapılacak yeni spor salonunun mevcut Ahi Stadyumunun bir kısmı ile açık spor sahalarının bulunduğu alanı kapsayacaktır. Stadyumun kalan kısmında ise Ahi Külliyesi’nin ikinci etabı planlanacaktır. Şehir stadı olarak ise geçici süre ile Ahi Evran Üniversitesi kampüs alanı içerisinde stat kullanılacaktır. Yeni spor salonunda bireysel ve takım sporları için muhtelif salonlar, fitnes salonları, otoparklar bulunacaktır. Yeni salonda, sportif müsabakaların yanı sıra, büyük organizasyonlar, Ahilik haftası kutlamaları, Yunus Emre anma günü, Neşet Ertaş ve Abdallar haftası etkinliklerinin de icra edilmesi planlanıyor."

Arslan ve Çetinkaya, yeni spor salonunun yatırım programına alınmasından dolayı Başbakan Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.