pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Yaz Kur'an Kursları Tamamlandı

17.08.2018 - 11:23, Güncelleme: 17.08.2018 - 11:23
 

Kırşehir'de Yaz Kur'an Kursları Tamamlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, yaz Kur'an kursları kapanış töreni düzenlendi.Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezindeki törende, yaz Kur'an kurslarındaki...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, yaz Kur'an kursları kapanış töreni düzenlendi.Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezindeki törende, yaz Kur'an kurslarındaki eğitimlerde dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. İl Müftüsü Mehmet Yaman, törende yaptığı konuşmada, 25 Haziran tarihinde başlayan kursların bugün itibariyle sona erdiğini ifade etti.Çocuklara Kur'an-ı Kerim ve İslam'ın esaslarını öğreten din görevlilerine teşekkür eden Yaman, şöyle devam etti:"Bu hizmetlerin yürütülmesinde bizlere her zaman destek olan Kırşehir halkından da Allah razı olsun. Kurslarda çocuklarımız kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i, büyüklerine saygıyı, manevi değerlerini, genel olarak toplumda ahlak kuralları içerisinde nasıl yaşanacağını öğrendiler. Sevgili çocuklar, camilerimize ve kurslarımıza Kur'an-ı Kerim'i öğrenmeye çalıştınız, Yüce dinimiz İslam'ı öğrendiniz, İslam'ın temel esaslarını özet olarak öğrenmeye çalıştınız. İman, ahlak, amel gibi konularda bilgi sahibi oldunuz. Ne mutlu sizlere."Konuşmanın ardından kurslarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Törene, din görevlileri, öğrenciler ve velileri katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, yaz Kur'an kursları kapanış töreni düzenlendi.Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezindeki törende, yaz Kur'an kurslarındaki...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, yaz Kur'an kursları kapanış töreni düzenlendi.

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezindeki törende, yaz Kur'an kurslarındaki eğitimlerde dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

İl Müftüsü Mehmet Yaman, törende yaptığı konuşmada, 25 Haziran tarihinde başlayan kursların bugün itibariyle sona erdiğini ifade etti.

Çocuklara Kur'an-ı Kerim ve İslam'ın esaslarını öğreten din görevlilerine teşekkür eden Yaman, şöyle devam etti:

"Bu hizmetlerin yürütülmesinde bizlere her zaman destek olan Kırşehir halkından da Allah razı olsun. Kurslarda çocuklarımız kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i, büyüklerine saygıyı, manevi değerlerini, genel olarak toplumda ahlak kuralları içerisinde nasıl yaşanacağını öğrendiler. Sevgili çocuklar, camilerimize ve kurslarımıza Kur'an-ı Kerim'i öğrenmeye çalıştınız, Yüce dinimiz İslam'ı öğrendiniz, İslam'ın temel esaslarını özet olarak öğrenmeye çalıştınız. İman, ahlak, amel gibi konularda bilgi sahibi oldunuz. Ne mutlu sizlere."

Konuşmanın ardından kurslarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Törene, din görevlileri, öğrenciler ve velileri katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.