pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Uyuşturucu İle Mücadelede Whatsapp Hattı Kuruldu

24.05.2018 - 13:43, Güncelleme: 24.05.2018 - 13:43
 

Kırşehir'de Uyuşturucu İle Mücadelede Whatsapp Hattı Kuruldu

KIRŞEHİR (AA) - İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Narko-Mobil Whatsap Hattı'nın Kırşehir'de aktif hale getirildiği belirtildi.İl Emniyet...

KIRŞEHİR (AA) - İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Narko-Mobil Whatsap Hattı'nın Kırşehir'de aktif hale getirildiği belirtildi.İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı'nın uyuşturucu ile mücadele uygulama politikasında yer alan CİMER, BİMER ve sosyal medya üzerinden uyuşturucu ile mücadele konusunda gelen başvuruların hızlı bir şekilde tespit edilerek cevaplandırılması için yeni bir iletişim hattının hayata geçirildiği belirtildi.Uyuşturucu ile mücadele kapsamında ihbarlar için 0552 155 40 40 numaralı Narko-Mobil Whatsap Hattı'nın Türkiye genelinde başlatıldığına işaret edilen açıklamada, ihbar hattının Kırşehir'de aktif hale getirildiği kaydedildi.
KIRŞEHİR (AA) - İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Narko-Mobil Whatsap Hattı'nın Kırşehir'de aktif hale getirildiği belirtildi.İl Emniyet...

KIRŞEHİR (AA) - İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Narko-Mobil Whatsap Hattı'nın Kırşehir'de aktif hale getirildiği belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı'nın uyuşturucu ile mücadele uygulama politikasında yer alan CİMER, BİMER ve sosyal medya üzerinden uyuşturucu ile mücadele konusunda gelen başvuruların hızlı bir şekilde tespit edilerek cevaplandırılması için yeni bir iletişim hattının hayata geçirildiği belirtildi.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında ihbarlar için 0552 155 40 40 numaralı Narko-Mobil Whatsap Hattı'nın Türkiye genelinde başlatıldığına işaret edilen açıklamada, ihbar hattının Kırşehir'de aktif hale getirildiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.