pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Üniversite Öğrencilerinin Barınma Sorunu

30.11.2017 - 16:38, Güncelleme: 30.11.2017 - 16:38
 

Kırşehir'de Üniversite Öğrencilerinin Barınma Sorunu

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, hizmete girecek iki yurt binasıyla üniversite öğrencilerin barınma sorunun büyük...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, hizmete girecek iki yurt binasıyla üniversite öğrencilerin barınma sorunun büyük ölçüde çözüleceğini bildirdi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Karakaya, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda "Rektör-Öğrenci" buluşmaları programına katıldı.Öğrenci Konseyi başkanlarının konuşmalarının ardından söz alan Karakaya, öğrencilerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu ve bu buluşmaların devam edeceğini ifade etti.Projeler ve üniversiteye yapılan yatırımlarla ilgili bilgi veren Karakaya, barınma sorununun da büyük oranda bitirileceğini vurguladı.Karakaya, "Öğrencilerle daha önceki buluşmalarımızda onların yurt problemi olduğunu dinledik. Rektör olarak yurt sorununu çözmek görevim değildi, fakat bu konuya duyarsız kalamazdık. Bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları başlattık ve 2 bin 664 kişilik yurt binamız yakında teslim edilecek. Böylelikle öğrencilerimizin barınma sorununu çözmüş olacağız. Ayrıca, TOBB tarafından yapılan 500 kişilik yurt binası da teslim edildiğinde öğrencilerimizin barınma sorunu büyük ölçüde bitecek." değerlendirmesinde bulundu.Öğrencilerin geleceğe dair plan yapmaları gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. Karakaya, şunları kaydetti:"Taleplerinizin farkında olun ve bu taleplerinizin karşılanıp karşılanmadığını sorgulayın. Yaptığımız işlerin hakkını vereceğiz. Kendi ayaklarının üzerinde durabilen ve alternatif medeniyetin gereğini yapanlar olana kadar enerjimizi bitirmeyeceğiz. Yarınlarınıza bakın. Geleceğe bakarken bugünün olumsuzluklarını geleceğe ötelemeyin. Gelecek kendi şartları ile gelir. Olumsuzlukların altında başka olumsuzluklar yaşamak yerine çözümler üretin. Bu çözümler sizi dinamik bireyler yapar ve bu şekilde toplumun bir sorununu ortadan kaldırmış olursunuz."Toplantıya, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, dekanlar, müdürler ve öğrenciler katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, hizmete girecek iki yurt binasıyla üniversite öğrencilerin barınma sorunun büyük...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, hizmete girecek iki yurt binasıyla üniversite öğrencilerin barınma sorunun büyük ölçüde çözüleceğini bildirdi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Rektör Karakaya, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda "Rektör-Öğrenci" buluşmaları programına katıldı.

Öğrenci Konseyi başkanlarının konuşmalarının ardından söz alan Karakaya, öğrencilerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu ve bu buluşmaların devam edeceğini ifade etti.

Projeler ve üniversiteye yapılan yatırımlarla ilgili bilgi veren Karakaya, barınma sorununun da büyük oranda bitirileceğini vurguladı.

Karakaya, "Öğrencilerle daha önceki buluşmalarımızda onların yurt problemi olduğunu dinledik. Rektör olarak yurt sorununu çözmek görevim değildi, fakat bu konuya duyarsız kalamazdık. Bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları başlattık ve 2 bin 664 kişilik yurt binamız yakında teslim edilecek. Böylelikle öğrencilerimizin barınma sorununu çözmüş olacağız. Ayrıca, TOBB tarafından yapılan 500 kişilik yurt binası da teslim edildiğinde öğrencilerimizin barınma sorunu büyük ölçüde bitecek." değerlendirmesinde bulundu.

Öğrencilerin geleceğe dair plan yapmaları gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. Karakaya, şunları kaydetti:

"Taleplerinizin farkında olun ve bu taleplerinizin karşılanıp karşılanmadığını sorgulayın. Yaptığımız işlerin hakkını vereceğiz. Kendi ayaklarının üzerinde durabilen ve alternatif medeniyetin gereğini yapanlar olana kadar enerjimizi bitirmeyeceğiz. Yarınlarınıza bakın. Geleceğe bakarken bugünün olumsuzluklarını geleceğe ötelemeyin. Gelecek kendi şartları ile gelir. Olumsuzlukların altında başka olumsuzluklar yaşamak yerine çözümler üretin. Bu çözümler sizi dinamik bireyler yapar ve bu şekilde toplumun bir sorununu ortadan kaldırmış olursunuz."

Toplantıya, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, dekanlar, müdürler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.