pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Umuma Açık İş Yerleri Denetlendi

01.01.2018 - 16:23, Güncelleme: 01.01.2018 - 16:23
 

Kırşehir'de Umuma Açık İş Yerleri Denetlendi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, umuma açık iş yerleri denetlendi. İl Emniyet Müdürlüğüden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, umuma açık iş yerleri denetlendi. İl Emniyet Müdürlüğüden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, kentte huzur ve güvenliğin devamlılığının sağlanması, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önceden önlem alınması, önleyici kolluk hizmetlerinin yapılması amacıyla umuma açık yerlere yönelik olarak il merkezinde 29 ekipten oluşan 97 personel ile uygulama yapıldı. Kent genelinde 9 internet kafe ve 60 umuma açık eğlence mekanında denetim yapan ekipler, bin 324 kişinin kimlik sorgulamasını yaptı. Yapılan kontroller sonucunda uyuşturucu madde kullanma ile kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından aranan 2 kişi yakalandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, umuma açık iş yerleri denetlendi. İl Emniyet Müdürlüğüden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, umuma açık iş yerleri denetlendi.

İl Emniyet Müdürlüğüden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, kentte huzur ve güvenliğin devamlılığının sağlanması, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önceden önlem alınması, önleyici kolluk hizmetlerinin yapılması amacıyla umuma açık yerlere yönelik olarak il merkezinde 29 ekipten oluşan 97 personel ile uygulama yapıldı.

Kent genelinde 9 internet kafe ve 60 umuma açık eğlence mekanında denetim yapan ekipler, bin 324 kişinin kimlik sorgulamasını yaptı.

Yapılan kontroller sonucunda uyuşturucu madde kullanma ile kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından aranan 2 kişi yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.