pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

21.08.2017 - 17:38, Güncelleme: 21.08.2017 - 17:38
 

Kırşehir'de Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk başkanlığında okul güvenliği toplantısı yapıldığı bildirildi.Valilikten yapılan açıklamaya göre,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk başkanlığında okul güvenliği toplantısı yapıldığı bildirildi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Şentürk, Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirilen okul güvenliği toplantısındaki konuşmasında, yeni eğitim öğretim sezonunda öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul içlerinde ve çevrelerinde gereken her türlü tedbirin alınacağını belirtti. Alkol, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklarla mücadeleye devam edeceklerini belirten Şentürk, "Bütün okullarımızı içten ve dıştan kontrol edeceğiz. Okulların açılış ve kapanış saatlerinde emniyet güçlerimizden irtibat görevlisi orada olacak. Ayrıca, öğrenci yurtlarının eksiklikleri de tespit edilip giderilecek. Eğitimde zirvede olan Kırşehir’de kaliteyi daha da ileri seviyelere çıkarmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.Toplantıya, Kırşehir Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Ekemen, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz, daire müdürleri ve emniyet teşkilatı mensupları katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk başkanlığında okul güvenliği toplantısı yapıldığı bildirildi.Valilikten yapılan açıklamaya göre,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk başkanlığında okul güvenliği toplantısı yapıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Şentürk, Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirilen okul güvenliği toplantısındaki konuşmasında, yeni eğitim öğretim sezonunda öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul içlerinde ve çevrelerinde gereken her türlü tedbirin alınacağını belirtti.

Alkol, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklarla mücadeleye devam edeceklerini belirten Şentürk, "Bütün okullarımızı içten ve dıştan kontrol edeceğiz. Okulların açılış ve kapanış saatlerinde emniyet güçlerimizden irtibat görevlisi orada olacak. Ayrıca, öğrenci yurtlarının eksiklikleri de tespit edilip giderilecek. Eğitimde zirvede olan Kırşehir’de kaliteyi daha da ileri seviyelere çıkarmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Kırşehir Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Ekemen, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz, daire müdürleri ve emniyet teşkilatı mensupları katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.