pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de "Kop Okuyor Projesi" Hayata Geçirilecek

13.12.2017 - 16:13, Güncelleme: 13.12.2017 - 16:13
 

Kırşehir'de "Kop Okuyor Projesi" Hayata Geçirilecek

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliği ve Konya Ovası Projesi (KOP) İdaresi arasında "KOP Okuyor Projesi" kapsamında 10 ayrı projenin protokolü imzalandı.Valilik...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliği ve Konya Ovası Projesi (KOP) İdaresi arasında "KOP Okuyor Projesi" kapsamında 10 ayrı projenin protokolü imzalandı.Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Vali Necati Şentürk, KOP Okuyor Projesi'nin asıl amacının okuma kültürünü geliştirmek ve yaygınlaştırmak olduğunu söyledi. Bu proje ile Kırşehir halkının kitap okuma alışkanlığı kazanacağına inandığını ifade eden Şentürk, 10 ayrı proje uygulanacağını ve KOP İdaresi'nin 227 bin lira destek sağlayacağını ifade etti.Kitapların en zengin hazineler olduğunu belirten Şentürk, şunları kaydetti:"Milyonlarca tarihi belgeler, kitaplar okuyucusunu beklerken maalesef toplumumuzda kitap okuma oranı çok düşük. Az okuyan bir millet olduğumuzdan dolayı okullarımızda, kurumlarımızda okumaya teşvik edecek projelere ağırlık veriyoruz. Bunlardan bir tanesi de 'KOP Okuyor Projesi'. İlimizden 97 proje başvurusu oldu. 10 tanesi desteklenmeye değer görüldü. Bu projelerde üzerinde en çok durduğumuz kütüphane kurulması yönünde yani kitap temini tarzında oldu. Kentsel ve kırsal kesimde her yaş grubunu kapsayan güzel bir proje. Bugün burada bu 10 projenin protokolünü imzalayacağız. Projelerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum."KOP Başkanı İhsan Bostancı da, KOP Okuyor Projesi'nin Kalkınma Bakanlığı tarafından da gündeme alındığını aktararak, "Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte elektronik kitaplar yaygınlaştı. Fakat, okuma alışkanlığında artış olmadı. Kütüphanemizde yüzlerce kitap olsa da okuma oranı düşük. Bu proje ile her yaştan insana kitap okutmayı hedefliyoruz." dediYapılan konuşmanın ardından projelerle ilgili destek protokolünü Vali Şentürk ve Bostancı imzaladı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliği ve Konya Ovası Projesi (KOP) İdaresi arasında "KOP Okuyor Projesi" kapsamında 10 ayrı projenin protokolü imzalandı.Valilik...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliği ve Konya Ovası Projesi (KOP) İdaresi arasında "KOP Okuyor Projesi" kapsamında 10 ayrı projenin protokolü imzalandı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Vali Necati Şentürk, KOP Okuyor Projesi'nin asıl amacının okuma kültürünü geliştirmek ve yaygınlaştırmak olduğunu söyledi.

Bu proje ile Kırşehir halkının kitap okuma alışkanlığı kazanacağına inandığını ifade eden Şentürk, 10 ayrı proje uygulanacağını ve KOP İdaresi'nin 227 bin lira destek sağlayacağını ifade etti.

Kitapların en zengin hazineler olduğunu belirten Şentürk, şunları kaydetti:

"Milyonlarca tarihi belgeler, kitaplar okuyucusunu beklerken maalesef toplumumuzda kitap okuma oranı çok düşük. Az okuyan bir millet olduğumuzdan dolayı okullarımızda, kurumlarımızda okumaya teşvik edecek projelere ağırlık veriyoruz. Bunlardan bir tanesi de 'KOP Okuyor Projesi'. İlimizden 97 proje başvurusu oldu. 10 tanesi desteklenmeye değer görüldü. Bu projelerde üzerinde en çok durduğumuz kütüphane kurulması yönünde yani kitap temini tarzında oldu. Kentsel ve kırsal kesimde her yaş grubunu kapsayan güzel bir proje. Bugün burada bu 10 projenin protokolünü imzalayacağız. Projelerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

KOP Başkanı İhsan Bostancı da, KOP Okuyor Projesi'nin Kalkınma Bakanlığı tarafından da gündeme alındığını aktararak, "Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte elektronik kitaplar yaygınlaştı. Fakat, okuma alışkanlığında artış olmadı. Kütüphanemizde yüzlerce kitap olsa da okuma oranı düşük. Bu proje ile her yaştan insana kitap okutmayı hedefliyoruz." dedi

Yapılan konuşmanın ardından projelerle ilgili destek protokolünü Vali Şentürk ve Bostancı imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.