pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Kaçak Sigara Operasyonu

16.09.2017 - 15:33, Güncelleme: 16.09.2017 - 15:33
 

Kırşehir'de Kaçak Sigara Operasyonu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 3 bin 550 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 3 bin 550 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mardin'den Ankara'ya kaçak sigara sevkıyatı yapılacağı ihbarı üzerine çalışma başlattı.Ekipler, Kaman yol kavşağında yaptıkları uygulamada, içerisinde biri kadın 3 kişinin seyahat ettiği pikabı durdurdu. Araçta yapılan incelemede kasa taban ve kasa yan kısımlarına özel olarak zulalanan 3 bin 550 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.Pikaptaki C.O. ve M.T. ile Suriye uyruklu kadın R.B. gözaltına alındı.R.B'nin aile süsü vermek için para karşılığı sevkıyat sırasında getirip götürüldüğü öğrenildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 3 bin 550 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 3 bin 550 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mardin'den Ankara'ya kaçak sigara sevkıyatı yapılacağı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, Kaman yol kavşağında yaptıkları uygulamada, içerisinde biri kadın 3 kişinin seyahat ettiği pikabı durdurdu.

Araçta yapılan incelemede kasa taban ve kasa yan kısımlarına özel olarak zulalanan 3 bin 550 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.

Pikaptaki C.O. ve M.T. ile Suriye uyruklu kadın R.B. gözaltına alındı.

R.B'nin aile süsü vermek için para karşılığı sevkıyat sırasında getirip götürüldüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.