pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Haşere Ve Sineğe Karşı İlaçlı Mücadele

23.08.2017 - 18:13, Güncelleme: 23.08.2017 - 18:13
 

Kırşehir'de Haşere Ve Sineğe Karşı İlaçlı Mücadele

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, haşere, karasinek ve sivrisinek mücadelesinde yeni dönem larva ilaçlama faaliyetleri yaptıklarını...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, haşere, karasinek ve sivrisinek mücadelesinde yeni dönem larva ilaçlama faaliyetleri yaptıklarını belirtti. Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, kent merkezi ve mahallelerde karasinek ve sivrisinek larvalarına karşı sulak alanlar ile park bahçelerde ilaçlama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade etti. Katı Atık Depolama Tesisi, Kılıçözü Çayı, Bağbaşı Avgun ve Selgah Dereleri ile Hılla Göletinde larvaların yoğun oluşma ihtimaline karşı günlük periyotlar halinde etaplara ayırarak ilaçlama yapıldığını vbelirten Bahçeci, şunları kaydetti:"Haşere, karasinek ve sivrisinek mücadelesinde yeni dönem larva ilaçlama faaliyetlerimiz devam ediyor. İlaçlama çalışmalarımızla bölgelerdeki uçkun, larva, karasinek ve sivrisinek gibi haşerelere karşı mücadele ediyoruz. Halkımızın rahat bir yaşam sürdürebilmesi için Veteriner İşleri Müdürlüğümüz gerekli tedbirleri alarak düzenli bir çalışma programı uyguluyor. Birçok hastalığın taşıyıcısı ve bulaştırıcısı olan haşereye karşı mücadelenin daha başarılı olabilmesi için vatandaşların da çevre temizliğine dikkat etmeleri gerekmektedir. Vatandaşlarımızın sıcak yaz günlerini daha rahat ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için gerek il merkezinde gerekse mahallelerde ilaçlama çalışmalarımız mevsim boyunca düzenli olarak devam edecektir."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, haşere, karasinek ve sivrisinek mücadelesinde yeni dönem larva ilaçlama faaliyetleri yaptıklarını...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, haşere, karasinek ve sivrisinek mücadelesinde yeni dönem larva ilaçlama faaliyetleri yaptıklarını belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, kent merkezi ve mahallelerde karasinek ve sivrisinek larvalarına karşı sulak alanlar ile park bahçelerde ilaçlama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Katı Atık Depolama Tesisi, Kılıçözü Çayı, Bağbaşı Avgun ve Selgah Dereleri ile Hılla Göletinde larvaların yoğun oluşma ihtimaline karşı günlük periyotlar halinde etaplara ayırarak ilaçlama yapıldığını vbelirten Bahçeci, şunları kaydetti:

"Haşere, karasinek ve sivrisinek mücadelesinde yeni dönem larva ilaçlama faaliyetlerimiz devam ediyor. İlaçlama çalışmalarımızla bölgelerdeki uçkun, larva, karasinek ve sivrisinek gibi haşerelere karşı mücadele ediyoruz. Halkımızın rahat bir yaşam sürdürebilmesi için Veteriner İşleri Müdürlüğümüz gerekli tedbirleri alarak düzenli bir çalışma programı uyguluyor. Birçok hastalığın taşıyıcısı ve bulaştırıcısı olan haşereye karşı mücadelenin daha başarılı olabilmesi için vatandaşların da çevre temizliğine dikkat etmeleri gerekmektedir. Vatandaşlarımızın sıcak yaz günlerini daha rahat ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için gerek il merkezinde gerekse mahallelerde ilaçlama çalışmalarımız mevsim boyunca düzenli olarak devam edecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.