pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Genel Asayiş Uygulaması

04.11.2016 - 16:43, Güncelleme: 04.11.2016 - 16:43
 

Kırşehir'de Genel Asayiş Uygulaması

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 190 polisin katıldığı genel asayiş uygulamasında, 543 şahsın kimlik kontrolü yapıldı.Alınan bilgiye göre, kent merkezinde...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 190 polisin katıldığı genel asayiş uygulamasında, 543 şahsın kimlik kontrolü yapıldı.Alınan bilgiye göre, kent merkezinde başlayan uygulamaya Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Güvenlik ve Trafik Şube Müdürlüklerinden 190 polis katıldı.Kent merkezinde 5 sabit nokta 6 bölgede yapılan uygulamalarda, Asayiş ve Güvenlik Şube ekipleri, şüpheli ve aranan şahıslar ile içkili restoranlar ve umuma açık iş yerlerinde kimlik kontrolü yaptı.Trafik ekiplerince durdurulan 187 araçtan 5'ine işlem yapıldı.Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri de, parklar ve sokak aralarında uyuşturucu kullanımı ve ticaretine yönelik inceleme yaptı.Ekipler, 3 şahısta bir miktar uyuşturucu madde buldu.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 190 polisin katıldığı genel asayiş uygulamasında, 543 şahsın kimlik kontrolü yapıldı.Alınan bilgiye göre, kent merkezinde...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 190 polisin katıldığı genel asayiş uygulamasında, 543 şahsın kimlik kontrolü yapıldı.

Alınan bilgiye göre, kent merkezinde başlayan uygulamaya Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Güvenlik ve Trafik Şube Müdürlüklerinden 190 polis katıldı.

Kent merkezinde 5 sabit nokta 6 bölgede yapılan uygulamalarda, Asayiş ve Güvenlik Şube ekipleri, şüpheli ve aranan şahıslar ile içkili restoranlar ve umuma açık iş yerlerinde kimlik kontrolü yaptı.

Trafik ekiplerince durdurulan 187 araçtan 5'ine işlem yapıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri de, parklar ve sokak aralarında uyuşturucu kullanımı ve ticaretine yönelik inceleme yaptı.

Ekipler, 3 şahısta bir miktar uyuşturucu madde buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.