pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Fetö/pdy Soruşturması

14.11.2016 - 00:18, Güncelleme: 14.11.2016 - 00:18
 

Kırşehir'de Fetö/pdy Soruşturması

Aralarında örgütün "emniyet imamı" olduğu ileri sürülen öğretmenin de bulunduğu 12 kişiden 4'ü tutuklandı- Şüphelilerden öğretmen Ö.A'nın yakalanmamak için damadına ait telefon hattını kullandığı öğrenildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında "emniyet imamı" olduğu iddia edilen öğretmenin de bulunduğu 12 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün sivil ayağına yönelik operasyon düzenledi. Kent merkezinde çeşitli adreslere yapılan baskınlarda haklarında yakalama kararı çıkarılan A.K, E.Ç, H.E, İ.A, İ.Ç, L.G, M.B. ve M.A. gözaltına alındı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen zanlıların sorgularının ardından operasyonu genişleten ekipler, örgütün "emniyet imamı" olduğu iddia edilen Ö.A, Ş.Y, Y.S ve G.K'yi de farklı adreslerde gözaltına aldı. Yapılan aramalarda zanlılarda 1 dolar bulunurken, örgütün gizli yazışma programı "ByLock"u kullandıkları da tespit edildi.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.A, Ö.A, Y.S, G.K, tutuklanırken, Ş.Y, E.Ç, A.K, H.E, İ.A, İ.Ç, L.G. ve M.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Örgütün Kırşehir'deki "emniyet imamı" olduğu iddia edilen öğretmen Ö.A'nın yakalanmamak için damadı E.Ç'nin üzerine kayıtlı telefon hattını kullandığı öğrenildi.
Aralarında örgütün "emniyet imamı" olduğu ileri sürülen öğretmenin de bulunduğu 12 kişiden 4'ü tutuklandı- Şüphelilerden öğretmen Ö.A'nın yakalanmamak için damadına ait telefon hattını kullandığı öğrenildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında "emniyet imamı" olduğu iddia edilen öğretmenin de bulunduğu 12 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün sivil ayağına yönelik operasyon düzenledi.

Kent merkezinde çeşitli adreslere yapılan baskınlarda haklarında yakalama kararı çıkarılan A.K, E.Ç, H.E, İ.A, İ.Ç, L.G, M.B. ve M.A. gözaltına alındı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen zanlıların sorgularının ardından operasyonu genişleten ekipler, örgütün "emniyet imamı" olduğu iddia edilen Ö.A, Ş.Y, Y.S ve G.K'yi de farklı adreslerde gözaltına aldı. Yapılan aramalarda zanlılarda 1 dolar bulunurken, örgütün gizli yazışma programı "ByLock"u kullandıkları da tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.A, Ö.A, Y.S, G.K, tutuklanırken, Ş.Y, E.Ç, A.K, H.E, İ.A, İ.Ç, L.G. ve M.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Örgütün Kırşehir'deki "emniyet imamı" olduğu iddia edilen öğretmen Ö.A'nın yakalanmamak için damadı E.Ç'nin üzerine kayıtlı telefon hattını kullandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.