pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de "15 Temmuz Şehitleri" Fotoğraf Sergisi

13.07.2018 - 16:23, Güncelleme: 13.07.2018 - 16:23
 

Kırşehir'de "15 Temmuz Şehitleri" Fotoğraf Sergisi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Anadolu Ajansı'nın (AA) fotoğraflarının da yer aldığı "15 Temmuz Şehitleri" fotoğraf sergisi açıldı.Cacabey Meydanı'nda...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Anadolu Ajansı'nın (AA) fotoğraflarının da yer aldığı "15 Temmuz Şehitleri" fotoğraf sergisi açıldı.Cacabey Meydanı'nda açılan ve AA muhabirlerinin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilmiş fotoğrafların da yer aldığı serginin açılışında konuşan Kırşehir Valisi İbrahim Akın, 15 Temmuz gecesi yaşananları Türk halkının unutmaması gerektiğini, bu tarihi ihanetinde hiçbir şekilde unutulmayacağını söyledi.Türkiye'de maaşlarını devletin vergisi ile alan hainlerin, devlet imkanlarını kullanarak, milletine silah doğrulttuğunu, kalleşçe saldırarak devleti ele geçirmeye çalıştıklarını vurgulayan Akın, şunları kaydetti:"Milletimiz her zaman ülkesini en güzel şekilde koruyacaktır. 15 Temmuz'da yapılan hain kalkışma Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığını ortadan kaldırma amacıyla yapılmış bir işgal girişimidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanlara çağırması ile aziz ve güçlü milletimiz gereken dik duruşu sergileyerek, bir ve beraber olarak darbe girişimini püskürtmüştür. Milletimizin birlik ve beraberlik ruhu canlı tutularak 15 Temmuz günü ve ardından yaşananlar unutulmamalıdır. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın." Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan ise sergiyi vatandaşları bilgilendirmek amacıyla açtıklarını dile getirdi.Cacabey Meydanı'ndaki fotoğraf sergisi, 3 gün açık kalacak.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Anadolu Ajansı'nın (AA) fotoğraflarının da yer aldığı "15 Temmuz Şehitleri" fotoğraf sergisi açıldı.Cacabey Meydanı'nda...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Anadolu Ajansı'nın (AA) fotoğraflarının da yer aldığı "15 Temmuz Şehitleri" fotoğraf sergisi açıldı.

Cacabey Meydanı'nda açılan ve AA muhabirlerinin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilmiş fotoğrafların da yer aldığı serginin açılışında konuşan Kırşehir Valisi İbrahim Akın, 15 Temmuz gecesi yaşananları Türk halkının unutmaması gerektiğini, bu tarihi ihanetinde hiçbir şekilde unutulmayacağını söyledi.

Türkiye'de maaşlarını devletin vergisi ile alan hainlerin, devlet imkanlarını kullanarak, milletine silah doğrulttuğunu, kalleşçe saldırarak devleti ele geçirmeye çalıştıklarını vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"Milletimiz her zaman ülkesini en güzel şekilde koruyacaktır. 15 Temmuz'da yapılan hain kalkışma Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığını ortadan kaldırma amacıyla yapılmış bir işgal girişimidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanlara çağırması ile aziz ve güçlü milletimiz gereken dik duruşu sergileyerek, bir ve beraber olarak darbe girişimini püskürtmüştür. Milletimizin birlik ve beraberlik ruhu canlı tutularak 15 Temmuz günü ve ardından yaşananlar unutulmamalıdır. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan ise sergiyi vatandaşları bilgilendirmek amacıyla açtıklarını dile getirdi.

Cacabey Meydanı'ndaki fotoğraf sergisi, 3 gün açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.