pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Valisi Akın:

20.12.2018 - 16:03, Güncelleme: 20.12.2018 - 16:03
 

Kırşehir Valisi Akın:

"Kalfalık ve ustalık eğitimi gören gençler, kendi işini kurabiliyor"

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, kalfalık ve ustalık eğitimi görerek belge alan gençlerin, kendi işini kurabildiklerini bildirdi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Akın, Kırşehir Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek, Okul Müdürü Necip Fazıl Barutçu’dan brifing aldı.Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Akın, motor, elektrik, cilt bakımı ve güzellik, marangozluk ve tesisat atölyelerini yerinde inceledi.Ziyaretinin ardından konuşan Akın, mesleki eğitim merkezlerinin gençlerin iş yeri kurma ve meslek sahibi olmaların da önemli bir alan olduğunu aktardı."Kalfalık ve ustalık eğitimi görerek belge alan gençler, kendi işini kurabiliyor." ifadesini kullanan Akın, şunları kaydetti:"Mesleki Eğitim Merkezinde verilen eğitimin iş hayatındaki önemi de gün geçtikçe artıyor. Okulda, sanayimizin ve diğer işletmelerimizin ihtiyaç duyduğu alanlarda mesleki eğitimler verilmektedir. Kırşehir Mesleki Eğitim Merkezi, eğitim gören kalfaların ve ustaların bilgili, donanımlı ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmesine fırsat tanımaktadır. Ayrıca, günümüz teknolojisine ayak uyduracak, ihtiyaçlara cevap verebilecek beceriler kazandırarak onları iş hayatına hazırlamak asıl amaçlardan biridir."Vali Akın'a, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz, okul idarecileri ve öğretmenler eşlik etti.
"Kalfalık ve ustalık eğitimi gören gençler, kendi işini kurabiliyor"

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, kalfalık ve ustalık eğitimi görerek belge alan gençlerin, kendi işini kurabildiklerini bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Akın, Kırşehir Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek, Okul Müdürü Necip Fazıl Barutçu’dan brifing aldı.

Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Akın, motor, elektrik, cilt bakımı ve güzellik, marangozluk ve tesisat atölyelerini yerinde inceledi.

Ziyaretinin ardından konuşan Akın, mesleki eğitim merkezlerinin gençlerin iş yeri kurma ve meslek sahibi olmaların da önemli bir alan olduğunu aktardı.

"Kalfalık ve ustalık eğitimi görerek belge alan gençler, kendi işini kurabiliyor." ifadesini kullanan Akın, şunları kaydetti:

"Mesleki Eğitim Merkezinde verilen eğitimin iş hayatındaki önemi de gün geçtikçe artıyor. Okulda, sanayimizin ve diğer işletmelerimizin ihtiyaç duyduğu alanlarda mesleki eğitimler verilmektedir. Kırşehir Mesleki Eğitim Merkezi, eğitim gören kalfaların ve ustaların bilgili, donanımlı ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmesine fırsat tanımaktadır. Ayrıca, günümüz teknolojisine ayak uyduracak, ihtiyaçlara cevap verebilecek beceriler kazandırarak onları iş hayatına hazırlamak asıl amaçlardan biridir."

Vali Akın'a, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz, okul idarecileri ve öğretmenler eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.