pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Emıtt'te Stant Açtı

26.01.2017 - 17:03, Güncelleme: 26.01.2017 - 17:03
 

Kırşehir Emıtt'te Stant Açtı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliği ve Belediyesi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) stant açtı.Valilikten yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliği ve Belediyesi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) stant açtı.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, EMITT'te Ahiler Kalkınma Ajansı'nın katkılarıyla Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediyesince ortak açılan stantta kentin tarihi, kültürel ve termal turizminin tanıtıldığı belirtildi.Açıklamada, şunlar kaydedildi:"Ahi Evran-ı Veli Külliyesi'nin konsept olarak uygulandığı stantlarımızda, yöresel ürünlerimiz, konuklarımıza ikram edilirken hediyelik eşya satışları da yapılmaktadır. Kurulan ekranlarda Kırşehir'in sahip olduğu değerlerin tanıtım ve videolarının sunumunun yapıldığı standımızda Ustalar Müzik ve Oyun Topluluğu tarafından Kırşehir türkülerinden örnekler veriliyor. Konuklara en iyi şekilde tanıtılması için hazırlanan standımızda broşürler, tanıtım materyalleri ve diğer görseller sergileniyor. "
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliği ve Belediyesi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) stant açtı.Valilikten yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliği ve Belediyesi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) stant açtı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, EMITT'te Ahiler Kalkınma Ajansı'nın katkılarıyla Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediyesince ortak açılan stantta kentin tarihi, kültürel ve termal turizminin tanıtıldığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ahi Evran-ı Veli Külliyesi'nin konsept olarak uygulandığı stantlarımızda, yöresel ürünlerimiz, konuklarımıza ikram edilirken hediyelik eşya satışları da yapılmaktadır. Kurulan ekranlarda Kırşehir'in sahip olduğu değerlerin tanıtım ve videolarının sunumunun yapıldığı standımızda Ustalar Müzik ve Oyun Topluluğu tarafından Kırşehir türkülerinden örnekler veriliyor. Konuklara en iyi şekilde tanıtılması için hazırlanan standımızda broşürler, tanıtım materyalleri ve diğer görseller sergileniyor. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.