pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'deki Doğalgaz Patlaması

28.02.2018 - 09:58, Güncelleme: 28.02.2018 - 09:58
 

Kırıkkale'deki Doğalgaz Patlaması

Soruşturma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de geçen hafta bir binada doğalgaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen patlamaya ilişkin 3 kişi gözaltına alındı.Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte 4 katlı binada meydana gelen, bir kişinin öldüğü, 9 kişinin yaralandığı doğalgaz patlamasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Kırıkkale Doğal Gaz Dağıtım Pazarlama (KIRGAZ) çalışanları O.P, E.Ç. ile F.G'yi gözaltına aldı.Zanlıların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Soruşturma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de geçen hafta bir binada doğalgaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen patlamaya ilişkin 3 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte 4 katlı binada meydana gelen, bir kişinin öldüğü, 9 kişinin yaralandığı doğalgaz patlamasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Kırıkkale Doğal Gaz Dağıtım Pazarlama (KIRGAZ) çalışanları O.P, E.Ç. ile F.G'yi gözaltına aldı.

Zanlıların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.