pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'de Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

03.02.2018 - 11:03, Güncelleme: 03.02.2018 - 11:03
 

Kırıkkale'de Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın...

KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için mevlit okutuldu.Sulakyurt ilçesine bağlı Güzelyurt köyü halkı ve çevre köylerdeki vatandaşlar, Güzelyurt Köyü Camisi'nde Türk ordusuna destek olmak amacıyla Kur'an-ı Kerim ve mevlit okuttu.Vatandaşlar, TSK'nın Suriye'nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için yapılan duaya hep birlikte amin dedi.İlçe Kaymakamı Yunus Emre Vural, camide yaptığı konuşmada, memleketin dört bir köşesinde ve binlerce noktasında vatandaşların bu önemli günlerde aynı duygu ve düşünce ile bir araya geldiğini söyledi.Yüzyıllardan bu yana İslam'ın sancaktarlığını yapan aziz Türk milletinin bugün tekrardan aynı görevi, aynı vazifeyi edindiğini dile getiren Vural, "Askerlerimiz şu anda, şu dakikalarda biz burada rahat olalım, hayatımızı sürdürelim diye canlarını feda ediyorlar. Bugün içimizde Suriyeli vatandaşlar var. Biz onların vatanını onlar için savunur hale geldik. Bu zor zamanlarda, zor günlerde, Allah'ın evinde, camilerde bizim gibi milyonlarca insan evinden kalkıp buralara akın ediyor. Burada Kur'an-ı Kerim okundu. Bizler inanan insanlarız. İşte böyle tarihi ve önemli vazife üstlenen ordunun ta kendisiyiz. Birlik ve beraberlik duygusunun burada en iyi örneğini gösteriyoruz. Bu çok önemli. Çünkü genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla, kadınlarımızla, hepimiz burada aynı amaç için, aynı duygular için buluştuk." dedi.Etkinlik, 2016 yılında Şırnak'ın Uludere ilçesinde, terör saldırısında şehit düşen piyade er İsa Nazlım'ın babası Ergül Nazlım'ın bütün şehitler için yaptığı dua ile son buldu.
KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın...

KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için mevlit okutuldu.

Sulakyurt ilçesine bağlı Güzelyurt köyü halkı ve çevre köylerdeki vatandaşlar, Güzelyurt Köyü Camisi'nde Türk ordusuna destek olmak amacıyla Kur'an-ı Kerim ve mevlit okuttu.

Vatandaşlar, TSK'nın Suriye'nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için yapılan duaya hep birlikte amin dedi.

İlçe Kaymakamı Yunus Emre Vural, camide yaptığı konuşmada, memleketin dört bir köşesinde ve binlerce noktasında vatandaşların bu önemli günlerde aynı duygu ve düşünce ile bir araya geldiğini söyledi.

Yüzyıllardan bu yana İslam'ın sancaktarlığını yapan aziz Türk milletinin bugün tekrardan aynı görevi, aynı vazifeyi edindiğini dile getiren Vural, "Askerlerimiz şu anda, şu dakikalarda biz burada rahat olalım, hayatımızı sürdürelim diye canlarını feda ediyorlar. Bugün içimizde Suriyeli vatandaşlar var. Biz onların vatanını onlar için savunur hale geldik. Bu zor zamanlarda, zor günlerde, Allah'ın evinde, camilerde bizim gibi milyonlarca insan evinden kalkıp buralara akın ediyor. Burada Kur'an-ı Kerim okundu. Bizler inanan insanlarız. İşte böyle tarihi ve önemli vazife üstlenen ordunun ta kendisiyiz. Birlik ve beraberlik duygusunun burada en iyi örneğini gösteriyoruz. Bu çok önemli. Çünkü genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla, kadınlarımızla, hepimiz burada aynı amaç için, aynı duygular için buluştuk." dedi.

Etkinlik, 2016 yılında Şırnak'ın Uludere ilçesinde, terör saldırısında şehit düşen piyade er İsa Nazlım'ın babası Ergül Nazlım'ın bütün şehitler için yaptığı dua ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.