pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'de Konferans

12.05.2017 - 16:08, Güncelleme: 12.05.2017 - 16:08
 

Kırıkkale'de Konferans

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri konferansı verildi.Bahşılı İmamhatip Ortaokulunda verilen konferansta...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri konferansı verildi.Bahşılı İmamhatip Ortaokulunda verilen konferansta konuşan okul müdürü Ünal Şimşek, projeyi başarıyla yürüttüklerini, öğrenciler ve aileleri için çok yararlı geçtiğini söyledi.Engelliler Haftası dolayısıyla engellilerin toplumdaki yerini, onlarla olan ilişkileri, haklarını ve yardımlaşmayı da kapsayarak gerekli bilgileri verdiklerine değinen Şimşek, öğrencilerin geleceğini kazanmaları amacıyla her türlü eğitimi verdiklerini belirtti.Konuşmaların ardından Kırıkkale Rehberlik ve Araştırma Merkezi rehber öğretmenleri Eda Güçyılmaz ile Esra Ulusoy konferans verdi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri konferansı verildi.Bahşılı İmamhatip Ortaokulunda verilen konferansta...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri konferansı verildi.

Bahşılı İmamhatip Ortaokulunda verilen konferansta konuşan okul müdürü Ünal Şimşek, projeyi başarıyla yürüttüklerini, öğrenciler ve aileleri için çok yararlı geçtiğini söyledi.

Engelliler Haftası dolayısıyla engellilerin toplumdaki yerini, onlarla olan ilişkileri, haklarını ve yardımlaşmayı da kapsayarak gerekli bilgileri verdiklerine değinen Şimşek, öğrencilerin geleceğini kazanmaları amacıyla her türlü eğitimi verdiklerini belirtti.

Konuşmaların ardından Kırıkkale Rehberlik ve Araştırma Merkezi rehber öğretmenleri Eda Güçyılmaz ile Esra Ulusoy konferans verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.