pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'de Erkek Cesedi Bulundu

09.03.2018 - 09:28, Güncelleme: 09.03.2018 - 09:28
 

Kırıkkale'de Erkek Cesedi Bulundu

Bir otomobilin içerisinde başından silahla vurulmuş erkek cesedi bulundu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir otomobilin içerisinde başından silahla vurulmuş halde erkek cesedi bulundu.Edinilen bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi eski su deposu yanında otomobilin içerisinde bir kişinin hareketsiz halde olduğunu gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kişinin öldüğü belirlendi.23 yaşındaki B.U'ya ait olduğu tespit edilen ceset, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Kırıkkale Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Bir otomobilin içerisinde başından silahla vurulmuş erkek cesedi bulundu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de bir otomobilin içerisinde başından silahla vurulmuş halde erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi eski su deposu yanında otomobilin içerisinde bir kişinin hareketsiz halde olduğunu gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kişinin öldüğü belirlendi.

23 yaşındaki B.U'ya ait olduğu tespit edilen ceset, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Kırıkkale Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.