pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'de Beyaz Bayraklı Okul Sayısı 101'e Çıktı

26.05.2017 - 11:18, Güncelleme: 26.05.2017 - 11:18
 

Kırıkkale'de Beyaz Bayraklı Okul Sayısı 101'e Çıktı

KIRIKKALE (AA) - Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında Kırıkkale'de beyaz bayraklı okul sayısı 78'den...

KIRIKKALE (AA) - Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında Kırıkkale'de beyaz bayraklı okul sayısı 78'den 101'e çıktı.Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programda konuşan Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, okullarda hijyen temizliğinin önemli olduğunu söyledi.Güngüneş, "Türkiye'de 2016 yılında Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından proje yürütülüyor. Ülke genelinde geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın hijyen ve kaliteli ortamlarda alacakları eğitim çok önemlidir. Okul sağlığının iyileştirilmesi amacı müdürlüğümüz tarafından kurulan komisyonca beyaz bayrak almak için müracaat eden okullarımızın denetimleri titizlikle yapılmış olup neticelendirilmiştir. Müracaat eden okullar arasında 78 okul beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır. Bu yıl bu rakam 101 olmuştur." şeklinde konuştu.İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ise, temizliğin önemine dikkat çekerek, "Çocuklarımızın bulunduğu yerleri temiz tutmak zorundayız. Onların hayatlarına güven verecek bütün alışkanlıklar, bütün kazanımlar, eğitim ve hayata bakışları ile ilgili her türlü donanım bu dönemde kazanılıyor. Çocuklarımızın temiz ortamlarda yetişmesi, hijyenik şartlarda ve mekanlarda eğitim alması önemlidir." ifadelerini kullandı.Konuşmaların ardından beyaz bayrak almaya hak kazanan okulların bayrakları verildi.
KIRIKKALE (AA) - Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında Kırıkkale'de beyaz bayraklı okul sayısı 78'den...

KIRIKKALE (AA) - Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında Kırıkkale'de beyaz bayraklı okul sayısı 78'den 101'e çıktı.

Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programda konuşan Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, okullarda hijyen temizliğinin önemli olduğunu söyledi.

Güngüneş, "Türkiye'de 2016 yılında Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından proje yürütülüyor. Ülke genelinde geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın hijyen ve kaliteli ortamlarda alacakları eğitim çok önemlidir. Okul sağlığının iyileştirilmesi amacı müdürlüğümüz tarafından kurulan komisyonca beyaz bayrak almak için müracaat eden okullarımızın denetimleri titizlikle yapılmış olup neticelendirilmiştir. Müracaat eden okullar arasında 78 okul beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır. Bu yıl bu rakam 101 olmuştur." şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ise, temizliğin önemine dikkat çekerek, "Çocuklarımızın bulunduğu yerleri temiz tutmak zorundayız. Onların hayatlarına güven verecek bütün alışkanlıklar, bütün kazanımlar, eğitim ve hayata bakışları ile ilgili her türlü donanım bu dönemde kazanılıyor. Çocuklarımızın temiz ortamlarda yetişmesi, hijyenik şartlarda ve mekanlarda eğitim alması önemlidir." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından beyaz bayrak almaya hak kazanan okulların bayrakları verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.