pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kiraladıkları Evden Medresenin Altına Kazı Yapan 2 Kişi Yakalandı

22.04.2019 - 22:13, Güncelleme: 22.04.2019 - 22:13
 

Kiraladıkları Evden Medresenin Altına Kazı Yapan 2 Kişi Yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 2 şüpheli, kiraladıkları evin odasından yandaki medresenin eyvan kısmında gömülü olduğunu düşündükleri üç lahite ulaşmak...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 2 şüpheli, kiraladıkları evin odasından yandaki medresenin eyvan kısmında gömülü olduğunu düşündükleri üç lahite ulaşmak için kazı yaparken suçüstü yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaklaşık 2 yıl önce, merkez Melikgazi ilçesi Gültepe Mahallesi'nde mobilya imalatı için kiralandığı öne sürülen müstakil bir evde kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.Ekipler, 2 ay süren takibin ardından eve operasyon düzenledi. Operasyonda T.A. ve E.Y. suçüstü yakalandı. Şüpheliler ile kazıda kullanılan malzemeler de ele geçirildi.Zanlıların, evin bir odasının zemini 10-12 metre kazarak yaklaşık 20 metre yakındaki 1339 yılında Eretna Devleti tarafından yaptırılan Köşk Medresesi'nin eyvan kısmında gömülü olduğunu düşündükleri 3 lahite ulaşmaya çalıştıkları belirlendi.Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 2 şüpheli, kiraladıkları evin odasından yandaki medresenin eyvan kısmında gömülü olduğunu düşündükleri üç lahite ulaşmak...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 2 şüpheli, kiraladıkları evin odasından yandaki medresenin eyvan kısmında gömülü olduğunu düşündükleri üç lahite ulaşmak için kazı yaparken suçüstü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaklaşık 2 yıl önce, merkez Melikgazi ilçesi Gültepe Mahallesi'nde mobilya imalatı için kiralandığı öne sürülen müstakil bir evde kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, 2 ay süren takibin ardından eve operasyon düzenledi.

Operasyonda T.A. ve E.Y. suçüstü yakalandı. Şüpheliler ile kazıda kullanılan malzemeler de ele geçirildi.

Zanlıların, evin bir odasının zemini 10-12 metre kazarak yaklaşık 20 metre yakındaki 1339 yılında Eretna Devleti tarafından yaptırılan Köşk Medresesi'nin eyvan kısmında gömülü olduğunu düşündükleri 3 lahite ulaşmaya çalıştıkları belirlendi.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.