pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kılıçdaroğlu'na Yeni Danışman

19.11.2017 - 14:53, Güncelleme: 19.11.2017 - 14:53
 

Kılıçdaroğlu'na Yeni Danışman

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin delegelerinden Çepni'yi danışmanı olarak görevlendirdi

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin delegelerinden Nuray Çepni'yi danışmanı olarak görevlendirdi.Edinilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu, Çepni'ye yazılı görevlendirme kağıdını bizzat teslim etti.Kılıçdaroğlu imzalı görevlendirme kağıdında, "Sayın Nuray Çepni, Cumhuriyet Halk Partisi'nin politikalarını ve projelerini kentlerin varoşlarında yaşayan yurttaşlarımıza anlatmak, partiye katılımları arttırmak üzere Genel Başkan Danışmanı olarak görevlendirilmeniz uygun görülmüştür. Bilgilerinize ve gereğini rica ederim." ifadesi yer aldı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin delegelerinden Çepni'yi danışmanı olarak görevlendirdi

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin delegelerinden Nuray Çepni'yi danışmanı olarak görevlendirdi.

Edinilen bilgiye göre, Kılıçdaroğlu, Çepni'ye yazılı görevlendirme kağıdını bizzat teslim etti.

Kılıçdaroğlu imzalı görevlendirme kağıdında, "Sayın Nuray Çepni, Cumhuriyet Halk Partisi'nin politikalarını ve projelerini kentlerin varoşlarında yaşayan yurttaşlarımıza anlatmak, partiye katılımları arttırmak üzere Genel Başkan Danışmanı olarak görevlendirilmeniz uygun görülmüştür. Bilgilerinize ve gereğini rica ederim." ifadesi yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.