pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Keskin'de "Farkında Ol Projesi"

30.03.2017 - 18:08, Güncelleme: 30.03.2017 - 18:08
 

Keskin'de "Farkında Ol Projesi"

KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde, "Farkında Ol Projesi" kapsamında seminer düzenlendi.Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminerde konuşan Kaymakam...

KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde, "Farkında Ol Projesi" kapsamında seminer düzenlendi.Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminerde konuşan Kaymakam Muammer Köken, devlet dairelerinde öfke kontrolü ile ilgili eğitimler verileceğini belirterek, memurların da kendi haklarını bilmesi gerektiğini söyledi.Kendilerine gelen şikayetleri yerinde görmeleri gerektiğini ifade eden Köker, şöyle konuştu:"Kaç yıllık memur olacağımızı unutacağız. Keskin'e yeni geldim diye kendimizde her ay bir şeyi değiştireceğiz. Değişimci olacağız. Her ay bunu bir eğitime planlayacağız. Kıyafetler iyi olacak, kıyafet iyi bir referans mektubudur. Kurumlarda 3 ayda bir rapor alacağız. Önceki görev yaptığım bir ilçede okullarda zil uygulaması kaldırıldı ve 'Sessiz Okul' diye anıldı. Herkesin ünvanı kendi için bir lütuf, Keskin için değil."
KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde, "Farkında Ol Projesi" kapsamında seminer düzenlendi.Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminerde konuşan Kaymakam...

KIRIKKALE (AA) - Keskin ilçesinde, "Farkında Ol Projesi" kapsamında seminer düzenlendi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminerde konuşan Kaymakam Muammer Köken, devlet dairelerinde öfke kontrolü ile ilgili eğitimler verileceğini belirterek, memurların da kendi haklarını bilmesi gerektiğini söyledi.

Kendilerine gelen şikayetleri yerinde görmeleri gerektiğini ifade eden Köker, şöyle konuştu:

"Kaç yıllık memur olacağımızı unutacağız. Keskin'e yeni geldim diye kendimizde her ay bir şeyi değiştireceğiz. Değişimci olacağız. Her ay bunu bir eğitime planlayacağız. Kıyafetler iyi olacak, kıyafet iyi bir referans mektubudur. Kurumlarda 3 ayda bir rapor alacağız. Önceki görev yaptığım bir ilçede okullarda zil uygulaması kaldırıldı ve 'Sessiz Okul' diye anıldı. Herkesin ünvanı kendi için bir lütuf, Keskin için değil."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.