pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kazım Karabekir, Adının Yaşatıldığı İlçede Anıldı

25.07.2017 - 11:53, Güncelleme: 25.07.2017 - 11:53
 

Kazım Karabekir, Adının Yaşatıldığı İlçede Anıldı

KARAMAN (AA) - Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşı Kazım Karabekir için, adının yaşatıldığı Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde anma etkinliği...

KARAMAN (AA) - Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşı Kazım Karabekir için, adının yaşatıldığı Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde anma etkinliği düzenlendi.Doğum yıl dönümü dolayısıyla, Kazımkarabekir Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından, Kazım Karabekir Parkı'nda düzenlenen etkinlikte, Kazım Karabekir anıtına çelenk konuldu. Karaman Valisi Fahri Meral, burada yaptığı konuşmada, Kazım Karabekir Paşa'nın hem askeri kimliğiyle, hem de bir İstanbul Milletvekili ve TBMM'nin unutulmaz başkanlarından birisi olarak, Türk tarihinin seçkin simalarından biri olduğunu söyledi.Meral, Ermeni ordusunu büyük bir bozguna uğratarak Kars'ı, Ardahan'ı ve Artvin'i vatan topraklarına yeniden dahil eden, "Şark Fatihi" ismiyle anılan Kazım Karabekir Paşa'nın şahsiyetini, cesaretini ve gayretini tüm zamanlara taşıma gayretinde olduklarını belirtti.Konuşmanın ardından Vali Meral ve protokol üyeleri, semt pazarında kurulan ve çeşitli ürünlerin sergilendiği fuar alanını gezdi.
KARAMAN (AA) - Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşı Kazım Karabekir için, adının yaşatıldığı Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde anma etkinliği...

KARAMAN (AA) - Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşı Kazım Karabekir için, adının yaşatıldığı Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde anma etkinliği düzenlendi.

Doğum yıl dönümü dolayısıyla, Kazımkarabekir Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından, Kazım Karabekir Parkı'nda düzenlenen etkinlikte, Kazım Karabekir anıtına çelenk konuldu.

Karaman Valisi Fahri Meral, burada yaptığı konuşmada, Kazım Karabekir Paşa'nın hem askeri kimliğiyle, hem de bir İstanbul Milletvekili ve TBMM'nin unutulmaz başkanlarından birisi olarak, Türk tarihinin seçkin simalarından biri olduğunu söyledi.

Meral, Ermeni ordusunu büyük bir bozguna uğratarak Kars'ı, Ardahan'ı ve Artvin'i vatan topraklarına yeniden dahil eden, "Şark Fatihi" ismiyle anılan Kazım Karabekir Paşa'nın şahsiyetini, cesaretini ve gayretini tüm zamanlara taşıma gayretinde olduklarını belirtti.

Konuşmanın ardından Vali Meral ve protokol üyeleri, semt pazarında kurulan ve çeşitli ürünlerin sergilendiği fuar alanını gezdi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.