pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayso'da Meslek Komitesi Seçimi

01.04.2018 - 11:28, Güncelleme: 01.04.2018 - 11:28
 

Kayso'da Meslek Komitesi Seçimi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) üyeleri, meslek komitesi seçimi için oy kullandı.KAYSO binasında gerçekleştirilen seçimlere KAYSO Yönetim...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) üyeleri, meslek komitesi seçimi için oy kullandı.KAYSO binasında gerçekleştirilen seçimlere KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci de katıldı.Oy kullandıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Büyüksimitçi, amaçlarının sanayicilerin dertlerine ve sıkıntılarına çözüm bulmak olduğunu belirterek, şunları kaydetti:"Bildiğiniz gibi Odalar ve Borsalar Birliğindeki seçimler oldukça demokratik, bütün meslek komiteleri ile mesleklerin eşit temsil edildiği şekilde olmaktadır. Biz de meslek komitesi ve meclis üyelerini seçerken onlarla istişare ederken, elimizden geldiği kadar eşit temsil konusuna hassasiyet gösterdik. Burada önemli ve önemsiz sektörler diye bir ayrım yapmadık. Kayseri'de bulunan bütün sektörlerin temsili bizim için önemliydi. Geçtiğimiz meclis listemizden ve meclis komitesi listemizden yaklaşık yüzde 50 civarı bir değişiklik oldu. Devam etmek istemeyen, kendini yorgun hisseden kıymetli büyüklerimiz oldu. Onların yerine biz başka arkadaşlarla devam ediyoruz. Mesele Türk sanayisine katkı vermek. Bu amaçla çalışmaya devam edeceğiz."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) üyeleri, meslek komitesi seçimi için oy kullandı.KAYSO binasında gerçekleştirilen seçimlere KAYSO Yönetim...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) üyeleri, meslek komitesi seçimi için oy kullandı.

KAYSO binasında gerçekleştirilen seçimlere KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci de katıldı.

Oy kullandıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Büyüksimitçi, amaçlarının sanayicilerin dertlerine ve sıkıntılarına çözüm bulmak olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bildiğiniz gibi Odalar ve Borsalar Birliğindeki seçimler oldukça demokratik, bütün meslek komiteleri ile mesleklerin eşit temsil edildiği şekilde olmaktadır. Biz de meslek komitesi ve meclis üyelerini seçerken onlarla istişare ederken, elimizden geldiği kadar eşit temsil konusuna hassasiyet gösterdik. Burada önemli ve önemsiz sektörler diye bir ayrım yapmadık. Kayseri'de bulunan bütün sektörlerin temsili bizim için önemliydi. Geçtiğimiz meclis listemizden ve meclis komitesi listemizden yaklaşık yüzde 50 civarı bir değişiklik oldu. Devam etmek istemeyen, kendini yorgun hisseden kıymetli büyüklerimiz oldu. Onların yerine biz başka arkadaşlarla devam ediyoruz. Mesele Türk sanayisine katkı vermek. Bu amaçla çalışmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.