pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayserispor'da Emre Demir'e Profesyonel Sözleşme

18.01.2019 - 15:48, Güncelleme: 18.01.2019 - 15:48
 

Kayserispor'da Emre Demir'e Profesyonel Sözleşme

KAYSERİ (AA) - İstikbal Mobilya Kayserispor, genç oyuncusu Emre Demir ile profesyonel sözleşme imzaladı.Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada,...

KAYSERİ (AA) - İstikbal Mobilya Kayserispor, genç oyuncusu Emre Demir ile profesyonel sözleşme imzaladı.Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Kayserispor Akademisinden yetişen 15 Ocak 2004 doğumlu Emre Demir ile 2,5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandığı bildirildi.Emre Demir dışında 7 genç oyuncu ile de profesyonel sözleşme imzalandığı belirtilen açıklamada, "2018-2019 sezonu itibariyle aralıklarla akademi oyuncularımızdan Doğan Alemdar, Kazım Çelik, Adem Doğan, Abdullah Gürbüz, Hakan Çıtak, Buğra İlter ve Ercan Çiftçi ile profesyonel sözleşme imzalayan kulübümüz, genç milli oyuncumuz Emre Demir ile de 2,5 yıllık sözleşme imzalamıştır." denildi.
KAYSERİ (AA) - İstikbal Mobilya Kayserispor, genç oyuncusu Emre Demir ile profesyonel sözleşme imzaladı.Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada,...


KAYSERİ (AA) - İstikbal Mobilya Kayserispor, genç oyuncusu Emre Demir ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Kayserispor Akademisinden yetişen 15 Ocak 2004 doğumlu Emre Demir ile 2,5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandığı bildirildi.

Emre Demir dışında 7 genç oyuncu ile de profesyonel sözleşme imzalandığı belirtilen açıklamada, "2018-2019 sezonu itibariyle aralıklarla akademi oyuncularımızdan Doğan Alemdar, Kazım Çelik, Adem Doğan, Abdullah Gürbüz, Hakan Çıtak, Buğra İlter ve Ercan Çiftçi ile profesyonel sözleşme imzalayan kulübümüz, genç milli oyuncumuz Emre Demir ile de 2,5 yıllık sözleşme imzalamıştır." denildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.