pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayserispor, Umut Bulut İle Sözleşme Yeniledi

30.06.2017 - 23:03, Güncelleme: 30.06.2017 - 23:03
 

Kayserispor, Umut Bulut İle Sözleşme Yeniledi

- Deneyimli forvet, 2 yıl daha sarı-kırmızılı formayı giyecek- Kayseri ekibi, Ömer Kandemir ve Oğuzhan Berber ile de 3'er yıllık sözleşme imzaladı

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, iç transferde Umut Bulut'un sözleşmesini 2 yıl uzattı.Sarı-kırmızılı ekip, sözleşmesi sona eren deneyimli oyuncu Umut Bulut ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan Kayserispor'a transfer olan tecrübeli golcü için düzenlenen imza töreninde Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir de hazır bulundu.Diğer yandan, daha önce anlaşmaya varılan defans oyuncuları Ömer Kandemir ve Oğuzhan Berber, kendilerini sarı-kırmızılı renklere 3'er yıllığına bağlayan sözleşmeye imza attı.Yeni transferlerden 23 yaşındaki savunma oyuncusu Ömer Kandemir geçtiğimiz sezon Bandırmaspor, 25 yaşındaki Oğuzhan Berber de Adana Demirspor forması giymişti.
- Deneyimli forvet, 2 yıl daha sarı-kırmızılı formayı giyecek- Kayseri ekibi, Ömer Kandemir ve Oğuzhan Berber ile de 3'er yıllık sözleşme imzaladı


KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, iç transferde Umut Bulut'un sözleşmesini 2 yıl uzattı.

Sarı-kırmızılı ekip, sözleşmesi sona eren deneyimli oyuncu Umut Bulut ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan Kayserispor'a transfer olan tecrübeli golcü için düzenlenen imza töreninde Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir de hazır bulundu.

Diğer yandan, daha önce anlaşmaya varılan defans oyuncuları Ömer Kandemir ve Oğuzhan Berber, kendilerini sarı-kırmızılı renklere 3'er yıllığına bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yeni transferlerden 23 yaşındaki savunma oyuncusu Ömer Kandemir geçtiğimiz sezon Bandırmaspor, 25 yaşındaki Oğuzhan Berber de Adana Demirspor forması giymişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.