pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayserispor Galibiyete Hasret

21.10.2018 - 10:53, Güncelleme: 21.10.2018 - 10:53
 

Kayserispor Galibiyete Hasret

- Süper Lig'in ilk 4 haftasında ikişer galibiyet ve beraberlikle 8 puan toplayan sarı-kırmızılılar, son 5 maçta galibiyet elde edemedi

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir'e 1-0 yenilen Kayserispor'un galibiyet hasreti 5 maça çıktı.Sezona iyi bir başlangıç yaparak ilk dört maçta 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puanı hanesine yazdıran sarı-kırmızılılar, son 5 haftada ise galibiyet yüzü göremedi. Son olarak ligin 4'üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçeyi 3-2 mağlup eden Kayserispor, bu maçın ardından Göztepe, Atiker Konyaspor ve Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu, Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı. Ligde dün de deplasmanda Medipol Başakşehir'e 1-0 yenilen Kayseri ekibi, son 5 maçta sadece 1 puanı hanesine yazdırdı. Son 5 maçlık periyotta kalesinde 9 gol gören sarı-kırmızılılar, rakip fileleri ise 2 kez havalandırdı. Kayserispor, ligin 10. haftasında 28 Ekim Pazar günü saat 13.30'da sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak.
- Süper Lig'in ilk 4 haftasında ikişer galibiyet ve beraberlikle 8 puan toplayan sarı-kırmızılılar, son 5 maçta galibiyet elde edemedi


KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir'e 1-0 yenilen Kayserispor'un galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

Sezona iyi bir başlangıç yaparak ilk dört maçta 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puanı hanesine yazdıran sarı-kırmızılılar, son 5 haftada ise galibiyet yüzü göremedi.

Son olarak ligin 4'üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçeyi 3-2 mağlup eden Kayserispor, bu maçın ardından Göztepe, Atiker Konyaspor ve Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu, Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı.

Ligde dün de deplasmanda Medipol Başakşehir'e 1-0 yenilen Kayseri ekibi, son 5 maçta sadece 1 puanı hanesine yazdırdı.

Son 5 maçlık periyotta kalesinde 9 gol gören sarı-kırmızılılar, rakip fileleri ise 2 kez havalandırdı.

Kayserispor, ligin 10. haftasında 28 Ekim Pazar günü saat 13.30'da sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.