pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Uygur Türklerinden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

28.01.2018 - 09:13, Güncelleme: 28.01.2018 - 09:13
 

Kayseri'deki Uygur Türklerinden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Uygur Türkleri, Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi. Bir grup Uygur Türk'ü, sabah namazından sonra tarihi Hunat Camisi önünde...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Uygur Türkleri, Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi. Bir grup Uygur Türk'ü, sabah namazından sonra tarihi Hunat Camisi önünde toplandı. Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan harekata destek veren grup, ellerinde Doğu Türkistan ve Türk bayraklarıyla "Biz her zaman şanlı Türkiye'nin yanındayız", "Bizi de askere alın", "Vatan için canımız feda" ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" yazılı pankartlar açıp slogan attı.Uygurlular, Türkiye'nin her zaman yanında olduklarını belirtti. Bu arada İl Müftülüğü tarafından aynı camide sabah namazının ardından Mehmetçikler ve şehitler için dua edildi, Fetih Suresi okundu.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Uygur Türkleri, Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi. Bir grup Uygur Türk'ü, sabah namazından sonra tarihi Hunat Camisi önünde...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Uygur Türkleri, Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

Bir grup Uygur Türk'ü, sabah namazından sonra tarihi Hunat Camisi önünde toplandı.

Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan harekata destek veren grup, ellerinde Doğu Türkistan ve Türk bayraklarıyla "Biz her zaman şanlı Türkiye'nin yanındayız", "Bizi de askere alın", "Vatan için canımız feda" ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" yazılı pankartlar açıp slogan attı.

Uygurlular, Türkiye'nin her zaman yanında olduklarını belirtti.

Bu arada İl Müftülüğü tarafından aynı camide sabah namazının ardından Mehmetçikler ve şehitler için dua edildi, Fetih Suresi okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.