pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Terör Saldırısı

17.12.2016 - 16:43, Güncelleme: 17.12.2016 - 16:43
 

Kayseri'deki Terör Saldırısı

Saldırıda şehit olan 13 askerden 7'sinin otopsi işlemleri tamamlandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'deki terör saldırısında şehit olan 13 askerden 7'sinin otopsi işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.Kayseri Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Arslantürk, AA muhabirine, saldırıda şehit olan askerlerden 7'sinin, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki adli tabiplikte otopsi işlemlerinin tamamlandığı söyledi.Otopsi işlemleri tamamlanan şehitlerin naaşlarının, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığında düzenlenecek törenin ardından memleketlerine gönderileceğini belirten Arslantürk, 6 şehidin işlemlerinin ise sürdüğünü kaydetti.
Saldırıda şehit olan 13 askerden 7'sinin otopsi işlemleri tamamlandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'deki terör saldırısında şehit olan 13 askerden 7'sinin otopsi işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Arslantürk, AA muhabirine, saldırıda şehit olan askerlerden 7'sinin, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki adli tabiplikte otopsi işlemlerinin tamamlandığı söyledi.

Otopsi işlemleri tamamlanan şehitlerin naaşlarının, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığında düzenlenecek törenin ardından memleketlerine gönderileceğini belirten Arslantürk, 6 şehidin işlemlerinin ise sürdüğünü kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.