pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Yaşlı Çift Evlerinin Bahçesinde Ölü Bulundu

27.05.2019 - 00:43, Güncelleme: 27.05.2019 - 00:43
 

Kayseri'de Yaşlı Çift Evlerinin Bahçesinde Ölü Bulundu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir yaşlı çift, evlerinin bahçesinde ölü bulundu.Kocasinan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'ndeki müstakil evde yaşayan Mehmet (78)...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir yaşlı çift, evlerinin bahçesinde ölü bulundu.Kocasinan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'ndeki müstakil evde yaşayan Mehmet (78) ve Zeynep Katan'dan (75) haber alamayan yakınları eve gitti.Yaşlı çifti evin bahçesinde hareketsiz halde gören yakınları, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri, çiftin yaşamını yitirdiğini belirledi.Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin evin bahçesinde ve çevresinde yaptığı incelemenin ardından Katan çiftinin cesetleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir yaşlı çift, evlerinin bahçesinde ölü bulundu.Kocasinan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'ndeki müstakil evde yaşayan Mehmet (78)...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir yaşlı çift, evlerinin bahçesinde ölü bulundu.

Kocasinan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'ndeki müstakil evde yaşayan Mehmet (78) ve Zeynep Katan'dan (75) haber alamayan yakınları eve gitti.

Yaşlı çifti evin bahçesinde hareketsiz halde gören yakınları, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri, çiftin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin evin bahçesinde ve çevresinde yaptığı incelemenin ardından Katan çiftinin cesetleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.