pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu

22.09.2017 - 10:33, Güncelleme: 22.09.2017 - 10:33
 

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen operasyonda, 506 gram toz esrar ve bir kilogram kubar esrar ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı. Kayseri Valiliğinden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen operasyonda, 506 gram toz esrar ve bir kilogram kubar esrar ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı. Kayseri Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında Pınarbaşı ilçesinde Solaklar Mahallesi Kavşağı'nda yol kontrol çalışması yaptı. Çalışma kapsamında durdurulan araçlarda yapılan aramalarda 506 gram toz esrar ve bir kilogram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili E.E. ve A.T. gözatına alındı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen operasyonda, 506 gram toz esrar ve bir kilogram kubar esrar ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı. Kayseri Valiliğinden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de düzenlenen operasyonda, 506 gram toz esrar ve bir kilogram kubar esrar ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Kayseri Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında Pınarbaşı ilçesinde Solaklar Mahallesi Kavşağı'nda yol kontrol çalışması yaptı.

Çalışma kapsamında durdurulan araçlarda yapılan aramalarda 506 gram toz esrar ve bir kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili E.E. ve A.T. gözatına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.