pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Üniversite-sanayi İşbirliği Çalıştayı

12.05.2017 - 17:28, Güncelleme: 12.05.2017 - 17:28
 

Kayseri'de Üniversite-sanayi İşbirliği Çalıştayı

KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından "Kapadokya Üniversite-Sanayi İşbirliği Çalıştayı" düzenlendi. Türkiye'deki...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından "Kapadokya Üniversite-Sanayi İşbirliği Çalıştayı" düzenlendi. Türkiye'deki üniversite sanayi işbirliğindeki süreçlerin ele alındığı çalıştaya, teknoloji transfer ofisleri uzmanları katıldı.Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Doğan, çalıştayda yaptığı konuşmada, katma değeri yüksek teknolojik ürünlerin yerli ve özgün yöntemler ile geliştirilip üretilmesinin önemli olduğunu belirtti. Türkiye'nin teknolojiye dayalı kalkınma hamlesini gerçekleştirebilmesinin en önemli araçlarından bir tanesinin üniversite sanayi işbirliği faaliyetleri olduğunu aktaran Doğan, şunları kaydetti: "Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi olarak biz de, ülke genelinde üniversite sanayi işbirliği kapsamında bugüne kadar edinilmiş tecrübelerin, başarılı uygulamaların, örnek iş modellerinin, konuyla ilgili temel problemlerin, gelecek planlarının konuşulacağı, alanında uzman ve tecrübeli teknoloji transfer ofisi uzmanları, yöneticileri, teknopark uzmanları, akademisyenler, danışmanlar ve üniversite - sanayi işbirliği hususunda tecrübeli sanayicilerin katılımıyla Kapadokya Üniversite Sanayi İşbirliği Çalıştayı'nı organize ettik."
KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından "Kapadokya Üniversite-Sanayi İşbirliği Çalıştayı" düzenlendi. Türkiye'deki...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Teknopark ve Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından "Kapadokya Üniversite-Sanayi İşbirliği Çalıştayı" düzenlendi.

Türkiye'deki üniversite sanayi işbirliğindeki süreçlerin ele alındığı çalıştaya, teknoloji transfer ofisleri uzmanları katıldı.

Erciyes Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Doğan, çalıştayda yaptığı konuşmada, katma değeri yüksek teknolojik ürünlerin yerli ve özgün yöntemler ile geliştirilip üretilmesinin önemli olduğunu belirtti.

Türkiye'nin teknolojiye dayalı kalkınma hamlesini gerçekleştirebilmesinin en önemli araçlarından bir tanesinin üniversite sanayi işbirliği faaliyetleri olduğunu aktaran Doğan, şunları kaydetti:

"Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi olarak biz de, ülke genelinde üniversite sanayi işbirliği kapsamında bugüne kadar edinilmiş tecrübelerin, başarılı uygulamaların, örnek iş modellerinin, konuyla ilgili temel problemlerin, gelecek planlarının konuşulacağı, alanında uzman ve tecrübeli teknoloji transfer ofisi uzmanları, yöneticileri, teknopark uzmanları, akademisyenler, danışmanlar ve üniversite - sanayi işbirliği hususunda tecrübeli sanayicilerin katılımıyla Kapadokya Üniversite Sanayi İşbirliği Çalıştayı'nı organize ettik."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.