pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Jeotermal Saha İhalesi

Spor 27.03.2017 - 09:23, Güncelleme: 27.03.2017 - 09:23
 

Kayseri'de Jeotermal Saha İhalesi

ANKARA (AA) - Kayseri'de bulunan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatlı sahaları ihale edilecek. Konuyla ilgili İlan Resmi Gazete'nin bugünkü...

ANKARA (AA) - Kayseri'de bulunan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatlı sahaları ihale edilecek. Konuyla ilgili İlan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.Buna göre, Kayseri'nin bazı ilçelerinde bulunan toplam 31 alandaki 94 bin 579 hektarlık alanı kapsayan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahası, açık teklif artırma usulüyle ihale edilecek.Geçici teminat bedeli 888 ile 2 bin 956 lirasında olan sahaların ihaledeki muhammen bedeli ise 29 bin 599 lira ile 98 bin 524 lira arasında değişiyor.İhale, Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda, 20 Nisan 2017 Perşembe günü saat 10.00'da yapılacak.
ANKARA (AA) - Kayseri'de bulunan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatlı sahaları ihale edilecek. Konuyla ilgili İlan Resmi Gazete'nin bugünkü...

ANKARA (AA) - Kayseri'de bulunan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatlı sahaları ihale edilecek.

Konuyla ilgili İlan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Kayseri'nin bazı ilçelerinde bulunan toplam 31 alandaki 94 bin 579 hektarlık alanı kapsayan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahası, açık teklif artırma usulüyle ihale edilecek.

Geçici teminat bedeli 888 ile 2 bin 956 lirasında olan sahaların ihaledeki muhammen bedeli ise 29 bin 599 lira ile 98 bin 524 lira arasında değişiyor.

İhale, Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda, 20 Nisan 2017 Perşembe günü saat 10.00'da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.