pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Fetö Operasyonu: 4 Gözaltı

28.05.2019 - 11:58, Güncelleme: 28.05.2019 - 11:58
 

Kayseri'de Fetö Operasyonu: 4 Gözaltı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları iddiasıyla 4 şüpheli yakalandı.Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları iddiasıyla 4 şüpheli yakalandı.Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında eski askeri öğrenci, emekli ve muvazzaf bir astsubayın da olduğu 7 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 4 zanlı gözaltına alındı.Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.Diğer zanlıların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları iddiasıyla 4 şüpheli yakalandı.Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları iddiasıyla 4 şüpheli yakalandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında eski askeri öğrenci, emekli ve muvazzaf bir astsubayın da olduğu 7 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 4 zanlı gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Diğer zanlıların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.