pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Evlerden Hırsızlık İddiası

03.12.2018 - 09:13, Güncelleme: 03.12.2018 - 09:13
 

Kayseri'de Evlerden Hırsızlık İddiası

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de evlerden tencere, nargile, mutfak tüpü, uzatma kablosu, avize ve teker pompası gibi malzemeler çalan kişi tutuklandı.Alınan bilgiye...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de evlerden tencere, nargile, mutfak tüpü, uzatma kablosu, avize ve teker pompası gibi malzemeler çalan kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, evlerden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.Bölgede araştırma yapan ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından zanlıların B.Ö. ve İ.K. olduğunu belirledi. Zanlıların ikametinde yapılan aramalarda bulunan tencere, mutfak tüpü, nargile, uzatma kablosu, avize ve teker pompası gibi çalıntı malzemeler sahiplerine teslim edildi.Emniyetteki işlemlerin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar adliyeye sevk edildi.B.Ö, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, İ.K. serbest bırakıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de evlerden tencere, nargile, mutfak tüpü, uzatma kablosu, avize ve teker pompası gibi malzemeler çalan kişi tutuklandı.Alınan bilgiye...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de evlerden tencere, nargile, mutfak tüpü, uzatma kablosu, avize ve teker pompası gibi malzemeler çalan kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, evlerden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Bölgede araştırma yapan ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından zanlıların B.Ö. ve İ.K. olduğunu belirledi.

Zanlıların ikametinde yapılan aramalarda bulunan tencere, mutfak tüpü, nargile, uzatma kablosu, avize ve teker pompası gibi çalıntı malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar adliyeye sevk edildi.

B.Ö, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, İ.K. serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.