pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Bıçakla Yaralama

22.04.2018 - 14:28, Güncelleme: 22.04.2018 - 14:28
 

Kayseri'de Bıçakla Yaralama

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir kişi tartıştığı kadını bıçakla yaraladı.Alınan bilgiye göre, Zümrüt Mahallesi'nde karşılaşan Kayseri Eğitim ve...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir kişi tartıştığı kadını bıçakla yaraladı.Alınan bilgiye göre, Zümrüt Mahallesi'nde karşılaşan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortapedi ve Travmatoloji Bölümü'nde görev yapan Prof. Dr. F.D. ile arkadaşı S.İ. arasında belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.D. arkadaşını bıçakla yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, S.İ'yi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.Gözaltına alınan F.D, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilip çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir kişi tartıştığı kadını bıçakla yaraladı.Alınan bilgiye göre, Zümrüt Mahallesi'nde karşılaşan Kayseri Eğitim ve...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir kişi tartıştığı kadını bıçakla yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Zümrüt Mahallesi'nde karşılaşan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortapedi ve Travmatoloji Bölümü'nde görev yapan Prof. Dr. F.D. ile arkadaşı S.İ. arasında belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.D. arkadaşını bıçakla yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, S.İ'yi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Gözaltına alınan F.D, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilip çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.