pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Adliye Koridorunda Kavga: 6 Gözaltı

20.12.2018 - 13:03, Güncelleme: 20.12.2018 - 13:03
 

Kayseri'de Adliye Koridorunda Kavga: 6 Gözaltı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de adliye koridorunda iki grup arasında çıkan kavgada 6 şüpheli gözaltına alındı.Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde "kişiyi hürriyetinden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de adliye koridorunda iki grup arasında çıkan kavgada 6 şüpheli gözaltına alındı.Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "tehdit" ve "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" davasının görüldüğü duruşmada, tutuksuz sanık K.A, mağdurlar ve yakınları ile taraf avukatları hazır bulundu.Duruşmanın ertelenmesinin ardından salon dışında taraflar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.Olaya müdahale eden polis ekipleri, sanık K.A. ile kavgaya karışan F.B, N.B, M.D, A.D. ve M.D'yi gözaltına aldı.Şüpheliler emniyete götürüldü.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de adliye koridorunda iki grup arasında çıkan kavgada 6 şüpheli gözaltına alındı.Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde "kişiyi hürriyetinden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de adliye koridorunda iki grup arasında çıkan kavgada 6 şüpheli gözaltına alındı.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "tehdit" ve "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" davasının görüldüğü duruşmada, tutuksuz sanık K.A, mağdurlar ve yakınları ile taraf avukatları hazır bulundu.

Duruşmanın ertelenmesinin ardından salon dışında taraflar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Olaya müdahale eden polis ekipleri, sanık K.A. ile kavgaya karışan F.B, N.B, M.D, A.D. ve M.D'yi gözaltına aldı.

Şüpheliler emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.