pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de 4 Yıl Önce İşlenen Cinayet

15.05.2018 - 15:43, Güncelleme: 15.05.2018 - 15:43
 

Kayseri'de 4 Yıl Önce İşlenen Cinayet

Sigara çalmak için girdikleri akaryakıt istasyonunun çalışanını öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 5'i tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri’de 4 yıl önce sigara çalmak için girdikleri akaryakıt istasyonunun çalışanını bıçakla öldürdükleri suçlamasıyla gözaltına 7 şüpheliden 5'i tutuklandı.İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 2014'te İncesu ilçesinde sigara çalmak için girdikleri akaryakıt istasyonu çalışanı Selami Çakır'ı öldürdükleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen O.Ç, Y.B, M.Ç, Ö.B. ve R.A. tutuklandı.Şüphelilerden S.Ç. ve A.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sigara çalmak için girdikleri akaryakıt istasyonunun çalışanını öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 5'i tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri’de 4 yıl önce sigara çalmak için girdikleri akaryakıt istasyonunun çalışanını bıçakla öldürdükleri suçlamasıyla gözaltına 7 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 2014'te İncesu ilçesinde sigara çalmak için girdikleri akaryakıt istasyonu çalışanı Selami Çakır'ı öldürdükleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen O.Ç, Y.B, M.Ç, Ö.B. ve R.A. tutuklandı.

Şüphelilerden S.Ç. ve A.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.