pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri Şekerden İstihdam Seferberliği

19.09.2017 - 14:58, Güncelleme: 19.09.2017 - 14:58
 

Kayseri Şekerden İstihdam Seferberliği

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, kampanya dönemi kapsamında kentte 3 bin 500 kişinin istihdam edildiğini bildirdi.Akay,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, kampanya dönemi kapsamında kentte 3 bin 500 kişinin istihdam edildiğini bildirdi.Akay, yaptığı yazılı açıklamada, kampanya döneminde yaptıkları işçi alımıyla istihdamın artmasına katkı sağladıklarını belirtti. Kayseri Şeker Fabrikasının Türkiye’de şeker sektöründe en çok sendikalı işçi bulunduran kurum olduğunu dile getiren Akay, şunları kaydetti: ''Biz, sendikalaşmaya da önem veren yönetim anlayışına sahibiz. Sonuçta sendika da hem çalışanın hakkını hem de iş yerinin hakkını gözetmek, böyle bir anlayış içerisinde çalışmak durumundadır. Onun için bütün çalışanlarının topyekün sendika kapsamında olması aslında gerçekten doğru bir uygulama. Yapılan işler, iş yerinin ve çalışanlarının menfaatleri birlikte değerlendirilerek bir karara bağlanarak uygulanıyor. 7 senedir bu anlayış içerisinde devam ediyoruz ve bu konudaki düşüncemizi de korumaya devam edeceğiz.''Akay, ayrıca 110 gün çalışma süreli mevsimlik bin 200 işçi alacaklarını da bildirdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, kampanya dönemi kapsamında kentte 3 bin 500 kişinin istihdam edildiğini bildirdi.Akay,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, kampanya dönemi kapsamında kentte 3 bin 500 kişinin istihdam edildiğini bildirdi.

Akay, yaptığı yazılı açıklamada, kampanya döneminde yaptıkları işçi alımıyla istihdamın artmasına katkı sağladıklarını belirtti.

Kayseri Şeker Fabrikasının Türkiye’de şeker sektöründe en çok sendikalı işçi bulunduran kurum olduğunu dile getiren Akay, şunları kaydetti:

''Biz, sendikalaşmaya da önem veren yönetim anlayışına sahibiz. Sonuçta sendika da hem çalışanın hakkını hem de iş yerinin hakkını gözetmek, böyle bir anlayış içerisinde çalışmak durumundadır. Onun için bütün çalışanlarının topyekün sendika kapsamında olması aslında gerçekten doğru bir uygulama. Yapılan işler, iş yerinin ve çalışanlarının menfaatleri birlikte değerlendirilerek bir karara bağlanarak uygulanıyor. 7 senedir bu anlayış içerisinde devam ediyoruz ve bu konudaki düşüncemizi de korumaya devam edeceğiz.''

Akay, ayrıca 110 gün çalışma süreli mevsimlik bin 200 işçi alacaklarını da bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.