pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Yılmaz Öğrencilerle Bir Araya Geldi

13.12.2017 - 10:58, Güncelleme: 13.12.2017 - 10:58
 

Kaymakam Yılmaz Öğrencilerle Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.Öğrencilerle bir süre sohbet eden...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Yılmaz, eğitimin önemine değinerek, "Devlet ve millete hepimiz hizmet ediyoruz. Devlet için her türlü gayreti göstermeliyiz. Bizim için esas olan eğitimdir. İnşallah bu okullarda devletini milletini seven gençler yetişir." ifadesini kullandı.Yılmaz, öğrencilerden zamanlarını iyi değerlendirmelerini isteyerek, şunları söyledi:"Başarılı olmak için daha fazla çalışmanız gerekiyor. Kaymakamlık olarak sizlere her türlü desteği veriyoruz. Üniversite sınavlarında sizlerden de başarılar bekliyoruz. Bugün yorulursunuz ama fedakarlığın sonucunda ve meyvesini ilerde alırsınız. Bunun için çok çalışmalısınız."Kaymakam Yılmaz'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan ve Şube Müdürü Fehmi Doğan da eşlik etti.
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.Öğrencilerle bir süre sohbet eden...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Çok Programlı Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Yılmaz, eğitimin önemine değinerek, "Devlet ve millete hepimiz hizmet ediyoruz. Devlet için her türlü gayreti göstermeliyiz. Bizim için esas olan eğitimdir. İnşallah bu okullarda devletini milletini seven gençler yetişir." ifadesini kullandı.

Yılmaz, öğrencilerden zamanlarını iyi değerlendirmelerini isteyerek, şunları söyledi:

"Başarılı olmak için daha fazla çalışmanız gerekiyor. Kaymakamlık olarak sizlere her türlü desteği veriyoruz. Üniversite sınavlarında sizlerden de başarılar bekliyoruz. Bugün yorulursunuz ama fedakarlığın sonucunda ve meyvesini ilerde alırsınız. Bunun için çok çalışmalısınız."

Kaymakam Yılmaz'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan ve Şube Müdürü Fehmi Doğan da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.