pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Yılmaz, Başkan Sungur'u Ziyaret Etti

18.01.2017 - 16:53, Güncelleme: 18.01.2017 - 16:53
 

Kaymakam Yılmaz, Başkan Sungur'u Ziyaret Etti

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Sungur'u ziyaret etti.Kaymakam Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, ilçeye yeni...

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Sungur'u ziyaret etti.Kaymakam Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, ilçeye yeni geldiğini ve tanımaya çalıştığını söyledi.Yahşihan'ın çok güzel bir ilçe olduğunu belirten Yılmaz, "Başkentin hemen yanı başında, böyle bir ilçeyi çağımıza uygun hale getirmek öncelikle bizlere düşüyor. Birlik olup bu ilçeyi daha ileriye götürmek bizlerin görevi. Allah izin verirse başkanla birlikte projeler gerçekleştirmeyi düşünüyoruz." diye konuştu.Başkan Sungur da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Sungur'u ziyaret etti.Kaymakam Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, ilçeye yeni...

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Sungur'u ziyaret etti.

Kaymakam Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, ilçeye yeni geldiğini ve tanımaya çalıştığını söyledi.

Yahşihan'ın çok güzel bir ilçe olduğunu belirten Yılmaz, "Başkentin hemen yanı başında, böyle bir ilçeyi çağımıza uygun hale getirmek öncelikle bizlere düşüyor. Birlik olup bu ilçeyi daha ileriye götürmek bizlerin görevi. Allah izin verirse başkanla birlikte projeler gerçekleştirmeyi düşünüyoruz." diye konuştu.

Başkan Sungur da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.