pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Vural'dan Kurum Ziyareti

12.04.2017 - 12:18, Güncelleme: 12.04.2017 - 12:18
 

Kaymakam Vural'dan Kurum Ziyareti

KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt Kaymakamı Yunus Emre Vural, ilçedeki bazı kurumları ziyaret etti.Kaymakam Vural ile birlikte Belediye Başkanı İsmail Bildik, İlçe...

KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt Kaymakamı Yunus Emre Vural, ilçedeki bazı kurumları ziyaret etti.Kaymakam Vural ile birlikte Belediye Başkanı İsmail Bildik, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.İlçe Jandarma Komutanı Erman Behlül ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi İlçe Başkanı Fehmi Çakıroğlu'ndan kurumun çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Vural, vatandaşa hizmet verme noktasında kurumların çok önemli bir görevi üstlendiğini söyledi.Vural, daha sonra ilçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerle birlikte yemek yedi.
KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt Kaymakamı Yunus Emre Vural, ilçedeki bazı kurumları ziyaret etti.Kaymakam Vural ile birlikte Belediye Başkanı İsmail Bildik, İlçe...

KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt Kaymakamı Yunus Emre Vural, ilçedeki bazı kurumları ziyaret etti.

Kaymakam Vural ile birlikte Belediye Başkanı İsmail Bildik, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

İlçe Jandarma Komutanı Erman Behlül ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi İlçe Başkanı Fehmi Çakıroğlu'ndan kurumun çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Vural, vatandaşa hizmet verme noktasında kurumların çok önemli bir görevi üstlendiğini söyledi.

Vural, daha sonra ilçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerle birlikte yemek yedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.