pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Şahiner, Göreve Başladı

23.12.2016 - 11:08, Güncelleme: 23.12.2016 - 11:08
 

Kaymakam Şahiner, Göreve Başladı

KONYA (AA) - Beyşehir Kaymakamlığına atanan kaymakam Muzaffer Şahiner, göreve başladı.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Organize Sanayi...

KONYA (AA) - Beyşehir Kaymakamlığına atanan kaymakam Muzaffer Şahiner, göreve başladı.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) mütevelli heyeti olarak Beyşehir Kaymakamlığına atanan Şahiner'i ziyaret etti.Ziyarette Özaltun, Beyşehir Kaymakamı Şahiner’in ilçeye yeni dönemde çok yararlı hizmetler sunacağına emin olduklarını, yeni süreçte uyumlu bir çalışma birlikteliği sergileyeceklerine inandıklarını söyledi.Özaltun, Şahiner’e, yeni görev yeri olan Beyşehir ile Organize Sanayi Bölgesinde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler de verdi. Beyşehir Kaymakamı Şahiner de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette Başkan Özaltun'a, Beyşehir OSB mütevelli heyetinde yer alan Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül ve Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mutlu Korkmaz eşlik etti. 2011 yılından bu yana Uşak’ın Banaz İlçesi Kaymakamlığını yürüten kaymakam Şahiner, son İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Beyşehir İlçe Kaymakamlığına atanmıştı.
KONYA (AA) - Beyşehir Kaymakamlığına atanan kaymakam Muzaffer Şahiner, göreve başladı.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Organize Sanayi...

KONYA (AA) - Beyşehir Kaymakamlığına atanan kaymakam Muzaffer Şahiner, göreve başladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) mütevelli heyeti olarak Beyşehir Kaymakamlığına atanan Şahiner'i ziyaret etti.

Ziyarette Özaltun, Beyşehir Kaymakamı Şahiner’in ilçeye yeni dönemde çok yararlı hizmetler sunacağına emin olduklarını, yeni süreçte uyumlu bir çalışma birlikteliği sergileyeceklerine inandıklarını söyledi.

Özaltun, Şahiner’e, yeni görev yeri olan Beyşehir ile Organize Sanayi Bölgesinde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler de verdi.

Beyşehir Kaymakamı Şahiner de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette Başkan Özaltun'a, Beyşehir OSB mütevelli heyetinde yer alan Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül ve Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mutlu Korkmaz eşlik etti.

2011 yılından bu yana Uşak’ın Banaz İlçesi Kaymakamlığını yürüten kaymakam Şahiner, son İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Beyşehir İlçe Kaymakamlığına atanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.