pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaybolan Otomobil Sahibine Teslim Edildi

19.10.2018 - 12:38, Güncelleme: 19.10.2018 - 12:38
 

Kaybolan Otomobil Sahibine Teslim Edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir çiftçinin kaybolduğunu iddia ettiği otomobili jandarma ekipleri tarafından bulundu.Alınan bilgiye göre, Tepebaşı İlçe...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir çiftçinin kaybolduğunu iddia ettiği otomobili jandarma ekipleri tarafından bulundu.Alınan bilgiye göre, Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığına başvuran Necip A, şifalı ot toplamak için Eskişehir-Sarıcakaya karayolundaki dağlık araziye gittiğini ve park halindeki aracının kayıp olduğunu bildirdi.İhbar üzerine jandarma ekipleri bölgede yaptığı arama ve kontrollerde Necip A'ya ait otomobili buldu.Necip A. jandarma ekiplerine teşekkür etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir çiftçinin kaybolduğunu iddia ettiği otomobili jandarma ekipleri tarafından bulundu.Alınan bilgiye göre, Tepebaşı İlçe...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir çiftçinin kaybolduğunu iddia ettiği otomobili jandarma ekipleri tarafından bulundu.

Alınan bilgiye göre, Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığına başvuran Necip A, şifalı ot toplamak için Eskişehir-Sarıcakaya karayolundaki dağlık araziye gittiğini ve park halindeki aracının kayıp olduğunu bildirdi.

İhbar üzerine jandarma ekipleri bölgede yaptığı arama ve kontrollerde Necip A'ya ait otomobili buldu.

Necip A. jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.