pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Katmerciler'den 53,4 Milyon Liralık Sözleşme

17.04.2018 - 12:08, Güncelleme: 17.04.2018 - 12:08
 

Katmerciler'den 53,4 Milyon Liralık Sözleşme

İSTANBUL (AA) - Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi ve Ticaret AŞ (Katmerciler) ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasında 53,4 milyon liralık sözleşme...

İSTANBUL (AA) - Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi ve Ticaret AŞ (Katmerciler) ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasında 53,4 milyon liralık sözleşme imzalandı.Katmerciler'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, "Şirketimiz ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasında 53 milyon 399 bin TL tutarında damperli kamyon, tuz serici, ön kar bıçağı ve yan kar bıçağı alımına dönük sözleşme imzalanmıştır." ifadeleri kullanıldı.Açıklamada, sözleşme konusu teslimatların 2018 yılı içerisinde gerçekleştirileceği bildirildi.
İSTANBUL (AA) - Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi ve Ticaret AŞ (Katmerciler) ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasında 53,4 milyon liralık sözleşme...

İSTANBUL (AA) - Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi ve Ticaret AŞ (Katmerciler) ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasında 53,4 milyon liralık sözleşme imzalandı.

Katmerciler'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, "Şirketimiz ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasında 53 milyon 399 bin TL tutarında damperli kamyon, tuz serici, ön kar bıçağı ve yan kar bıçağı alımına dönük sözleşme imzalanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, sözleşme konusu teslimatların 2018 yılı içerisinde gerçekleştirileceği bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.