pendik escort bayan
ak

Karyem Üretim Rekoru Kırdı

27.03.2017 - 17:33, Güncelleme: 27.03.2017 - 17:33
 

Karyem Üretim Rekoru Kırdı

KONYA (AA) - Karapınar'ın en önemli sanayi kuruluşu olan KARYEM fabrikasının üretim rekoru kırdığı bildirildi. Karapınar Belediye Başkanı ve KARYEM...

KONYA (AA) - Karapınar'ın en önemli sanayi kuruluşu olan KARYEM fabrikasının üretim rekoru kırdığı bildirildi. Karapınar Belediye Başkanı ve KARYEM Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaka, gazetecilere yaptığı açıklamada, üretime başladıkları 1985 yılından bugüne önemli aşamalardan geçen fabrikanın, her geçen gün kendisini geliştirdiğini söyledi.Teknolojiyi kullanarak gücüne güç katan KARYEM'in 32 yılda marka haline geldiğini ifade eden Yaka, şunları kaydetti: "2016'da yılında yıllık üretimimiz 67 bin tona ulaştı. Bu rakam fabrika tarihinin en büyük rakamı olarak tarihe geçti. Talebin çok fazla olması sebebi ile yeni fabrika yapımına başladık. Saatte 45 ton üretim kapasiteli yeni bir fabrikanın yapımına başladık. Bu fabrikamızı da kısa sürede tamamlayıp üretime başlayacağız. Her yıl kazancımızın bir bölümünü ortaklarımıza dağıtarak onları da ihmal etmiyoruz."
KONYA (AA) - Karapınar'ın en önemli sanayi kuruluşu olan KARYEM fabrikasının üretim rekoru kırdığı bildirildi. Karapınar Belediye Başkanı ve KARYEM...

KONYA (AA) - Karapınar'ın en önemli sanayi kuruluşu olan KARYEM fabrikasının üretim rekoru kırdığı bildirildi.

Karapınar Belediye Başkanı ve KARYEM Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaka, gazetecilere yaptığı açıklamada, üretime başladıkları 1985 yılından bugüne önemli aşamalardan geçen fabrikanın, her geçen gün kendisini geliştirdiğini söyledi.

Teknolojiyi kullanarak gücüne güç katan KARYEM'in 32 yılda marka haline geldiğini ifade eden Yaka, şunları kaydetti:

"2016'da yılında yıllık üretimimiz 67 bin tona ulaştı. Bu rakam fabrika tarihinin en büyük rakamı olarak tarihe geçti. Talebin çok fazla olması sebebi ile yeni fabrika yapımına başladık. Saatte 45 ton üretim kapasiteli yeni bir fabrikanın yapımına başladık. Bu fabrikamızı da kısa sürede tamamlayıp üretime başlayacağız. Her yıl kazancımızın bir bölümünü ortaklarımıza dağıtarak onları da ihmal etmiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.