pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Karnından Kavanoz Dolusu Gazlı Bez Çıktı" İddiası

Yaşam 03.04.2018 - 14:58, Güncelleme: 03.04.2018 - 14:58
 

"Karnından Kavanoz Dolusu Gazlı Bez Çıktı" İddiası

Basında yer alan "Kanser olabilirsin' denildi, karnından kavanoz dolusu gazlı bez çıktı" başlıklı haber üzerine, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ilgili özel hastane hakkında inceleme başlattı

ANKARA (AA) - Ankara İl Sağlık Müdürlüğünce, bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan "Kanser olabilirsin' denildi, karnından kavanoz dolusu gazlı bez çıktı" başlıklı haber üzerine, ilgili özel hastane hakkında inceleme başlatıldı. Sağlık Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından, bazı yazılı ve görsel medyada yer alan söz konusu haber üzerine yazılı açıklama yapıldı.Açıklamada, şunlar kaydedildi:"Haberde kist olduğu sanılarak ameliyata alınan S.K. isimli kadının karnından, 3 yıl önce özel bir hastanede gerçekleşen sezaryen ile yaptığı doğumda unutulduğu ileri sürülürken, bir kavanoz gazlı bezin çıkarıldığı iddiaları yer almıştır.Söz konusu vaka için ilgili özel hastane hakkında Ankara İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından inceleme başlatılmıştır."
Basında yer alan "Kanser olabilirsin' denildi, karnından kavanoz dolusu gazlı bez çıktı" başlıklı haber üzerine, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ilgili özel hastane hakkında inceleme başlattı

ANKARA (AA) - Ankara İl Sağlık Müdürlüğünce, bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan "Kanser olabilirsin' denildi, karnından kavanoz dolusu gazlı bez çıktı" başlıklı haber üzerine, ilgili özel hastane hakkında inceleme başlatıldı.

Sağlık Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından, bazı yazılı ve görsel medyada yer alan söz konusu haber üzerine yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Haberde kist olduğu sanılarak ameliyata alınan S.K. isimli kadının karnından, 3 yıl önce özel bir hastanede gerçekleşen sezaryen ile yaptığı doğumda unutulduğu ileri sürülürken, bir kavanoz gazlı bezin çıkarıldığı iddiaları yer almıştır.

Söz konusu vaka için ilgili özel hastane hakkında Ankara İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından inceleme başlatılmıştır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.