pendik escort bayan
ak

Karmod'tan Gine'ye Konteyner İhracatı

Spor 26.07.2017 - 17:03, Güncelleme: 26.07.2017 - 17:03
 

Karmod'tan Gine'ye Konteyner İhracatı

Başkent Konakri'ye ihraç edilen 29 konteyner, konut ve ofis amaçlı kullanılacak

İSTANBUL (AA) - Hazır yapı sektörü markası Karmod, Batı Afrika ülkelerinden Gine'ye konteyner ihracatı gerçekleştirdi. Karmod'tan yapılan açıklamaya göre, şirketin Gine'nin başkenti Konakri’ye ihraç ettiği toplam 29 konteyner, farklı noktalarda konut ve ofis amaçlı kullanılacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Dış Ticaret Müdürü Metin Dağlı, yeni nesil konteyner ürünlerinin, Afrika genelinde konut, ofis ve şantiyeler başta olmak üzere çok amaçlı yapı çözümü olarak tercih edildiğini bildirdi.Tamamen vidalı ve geçmeli sistemle tam demonte olarak hazırladıkları konteyner yapılarının kolay kurulum avantajına sahip olduğunu vurgulayan Dağlı, sandviç sistem duvar ve çatı panelleriyle iyi izolasyonlu yeni nesil yapılarının kolay iklimlendirme özelliğine sahip olduğunu belirtti.Dağlı, şunları kaydetti:"Ürünlerimiz hızlı üretimi, kolay kurulumu, sunduğu konfor ve fiyat ekonomisiyle Afrika lokasyonunda önemli yapı çözümü olarak tercih ediliyor. İstendiğinde vida ve geçmelerinden kolayca sökülerek farklı mekan kullanımlarında defalarca kurulum yapılabiliyor veya depolanabiliyor. Gine için ürettiğimiz konteynerlerde oda bölmesiyle beraber WC ve duş ünitesi de yapının içinde yer alıyor. Elektrik ve su tesisatları ana şebekelere bağlantı yapılıp kullanılabilecek şekilde hazır teslim ediyoruz. İki kişilik bir ekip yapının kullanıma hazır kurulumunu 1-2 saat gibi kısa sürede tamamlayabiliyor. Ünitelerimiz 14 metrekareden başlayarak 36 metrekareye kadar demonte üretimle hazırlanıp sevk edilebiliyor."
Başkent Konakri'ye ihraç edilen 29 konteyner, konut ve ofis amaçlı kullanılacak

İSTANBUL (AA) - Hazır yapı sektörü markası Karmod, Batı Afrika ülkelerinden Gine'ye konteyner ihracatı gerçekleştirdi.

Karmod'tan yapılan açıklamaya göre, şirketin Gine'nin başkenti Konakri’ye ihraç ettiği toplam 29 konteyner, farklı noktalarda konut ve ofis amaçlı kullanılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dış Ticaret Müdürü Metin Dağlı, yeni nesil konteyner ürünlerinin, Afrika genelinde konut, ofis ve şantiyeler başta olmak üzere çok amaçlı yapı çözümü olarak tercih edildiğini bildirdi.

Tamamen vidalı ve geçmeli sistemle tam demonte olarak hazırladıkları konteyner yapılarının kolay kurulum avantajına sahip olduğunu vurgulayan Dağlı, sandviç sistem duvar ve çatı panelleriyle iyi izolasyonlu yeni nesil yapılarının kolay iklimlendirme özelliğine sahip olduğunu belirtti.

Dağlı, şunları kaydetti:

"Ürünlerimiz hızlı üretimi, kolay kurulumu, sunduğu konfor ve fiyat ekonomisiyle Afrika lokasyonunda önemli yapı çözümü olarak tercih ediliyor. İstendiğinde vida ve geçmelerinden kolayca sökülerek farklı mekan kullanımlarında defalarca kurulum yapılabiliyor veya depolanabiliyor. Gine için ürettiğimiz konteynerlerde oda bölmesiyle beraber WC ve duş ünitesi de yapının içinde yer alıyor. Elektrik ve su tesisatları ana şebekelere bağlantı yapılıp kullanılabilecek şekilde hazır teslim ediyoruz. İki kişilik bir ekip yapının kullanıma hazır kurulumunu 1-2 saat gibi kısa sürede tamamlayabiliyor. Ünitelerimiz 14 metrekareden başlayarak 36 metrekareye kadar demonte üretimle hazırlanıp sevk edilebiliyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.